Bazen insan başkasına buluyorda kendine bulamıyor 2 3 model arasında kaldım. Birde sizden duymak istedim.Hocam sen daha kendi laptobunu seçemiyosan millete niye laptop öneriyosun
Evet kaliteye önem veriyorsanız iyi olmuştur.Her amacla kullanacagim, okul oncelikli(yazilim muh okuyorum) oyun pek oynamam arada oynarim. Asus g16 var elimde 4050 i7 13650hx sizce iyi yapmis miyim alarak 37k ya aldim
Hocam bazilari enayi felan dedi aklima takildiEvet kaliteye önem veriyorsanız iyi olmuştur.
O fiyata aynı özelliklerde 4060'lı lenovo alınabilirdi. 37k para vermişken 4060'lı bir model daha mantıklı olurdu.Her amacla kullanacagim, okul oncelikli(yazilim muh okuyorum) oyun pek oynamam arada oynarim. Asus g16 var elimde 4050 i7 13650hx sizce iyi yapmis miyim alarak 37k ya aldim
Ben tuf a15 düşünüyordum doğru seçim mi?O fiyata aynı özelliklerde 4060'lı lenovo alınabilirdi. 37k para vermişken 4060'lı bir model daha mantıklı olurdu.
Hangi modeli mesela lenovonun ? 40k ya kadar zorlasamO fiyata aynı özelliklerde 4060'lı lenovo alınabilirdi. 37k para vermişken 4060'lı bir model daha mantıklı olurdu.
Loq var 4060 ama rog serisinden çok daha kalitesizHangi modeli mesela lenovonun ? 40k ya kadar zorlasam