Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

Son düzenleme:
@SerdarT35

Kuzene laptop bakıyoruz 15k bütçe var iyi bişey varsa biraz daha zorlarız
Oyun oynanmıcak okul için şarjı uzun giden hafif bişey arıyoruz araştırma yapcak pdf acıcak office programlarında rapor ödev vs hazırlayacak ne önerirsin

@SerdarT35

Kuzene laptop bakıyoruz 15k bütçe var iyi bişey varsa biraz daha zorlarız
Oyun oynanmıcak okul için şarjı uzun giden hafif bişey arıyoruz araştırma yapcak pdf acıcak office programlarında rapor ödev vs hazırlayacak ne önerirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam max 70-80 k olacak şekilde uzun ömürlü ne önerirsiniz? Oyun ve mühendislik programları için kullanılacak.

Bu üçü arasında kaldım. Gigabyte aorus alırsam ram yükseltmesi yapabilirim ancak firmayı pek bilmiyorum garanti dışına çıkar mı çıkmaz mı bilemem. Omen için de işlemciden emin olamadım bir de kronik touchpad problemi varmış galiba. Aslında en mantıklısı erazer gibi ancak onun da sürekli stoğu tükeniyor ve her geldiğinde fiyatı daha da artıyor. Bir de rtx 4070 QHD ekranda iyi performans veremiyor diye bir şey okudum forumda. 1080p ye düşürünce de görüntüde bozulma oluyormuş bu yüzden FHD veya FHD+ öneriyorlar. Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Hem okul hem oyun için bir laptop arıyorum bütçe 40 45k civarlarında var mıdır bir öneriniz. Bir de MSI pulse ai modeli nasıldır işlemcisi farklı bir işlemci olduğu için emin olamadım.

Şimdi mesaj sayıma bakıp "Sen bir şey mi biliyorsun?" demeyin hemen, Technopat'ta 12 bin küsür mesajım var yani herhangi bir adam değilim.
Bana kullanım amacınızı ve bütçenizi söyleyin. Ben de size laptop öneriyim. Bu 5000 serisinin fiyatları pek iyi olmayacak gibi, ondan dolayı bana 5000 serisi öner demeyin.
10-15bin arası kardesime laptop arıyorum, mc valo genshin falan oynar cok agir olmasina gerek yok. Onerecegin pc 15i de gecebilir sorun yok ayrica ikinci el de kabul

Şimdi mesaj sayıma bakıp "Sen bir şey mi biliyorsun?" demeyin hemen, Technopat'ta 12 bin küsür mesajım var yani herhangi bir adam değilim.
Bana kullanım amacınızı ve bütçenizi söyleyin. Ben de size laptop öneriyim. Bu 5000 serisinin fiyatları pek iyi olmayacak gibi, ondan dolayı bana 5000 serisi öner demeyin.
Merhaba, 30.000 TL bütçem var. Amazon üzerinden satış yapıyorum, genellikle AdsPower ve Chrome kullanıyorum. Aynı anda ortalama 10 sekme açık oluyor. Pil ömrü benim için çok önemli, cihazı sık sık prizsiz kullanıyorum. Oyun oynamıyorum, sadece iş amaçlı. Taşınabilirlik de önemli, mümkünse hafif bir model arıyorum. Bu kriterlere uygun, uzun ömürlü bir laptop tavsiye eder misiniz?

Geri