- Reaksiyon skoru
- 2,438
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,301
Yok hocam.Bu monitörlerde sıkıntı yok di mi?
Yaratmaz.Bir de mikro atx sıkıntı yaratır mı?
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Yok hocam.Bu monitörlerde sıkıntı yok di mi?
Yaratmaz.Bir de mikro atx sıkıntı yaratır mı?
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Çok sordum biliyorum ama kartı 5070ti yapsak ileriye dönük olarak, monitor ne önerirsiniz? Bir de işlemci psu falan değişmeli mi o zaman? Önerir misiniz? Yoksa bu yeterli mi ilerisi için de?Yok hocam.
Yaratmaz.
Rica ederim.
Mükemmel olur.Çok sordum biliyorum ama kartı 5070ti yapsak ileriye dönük olarak
monitor ne önerirsiniz?
2K için yeterli.Bir de işlemci psu falan değişmeli mi o zaman? Önerir misiniz? Yoksa bu yeterli mi ilerisi için de?
O zaman sistemi direkt 5070ti olarak güncelliyorum. İşlemci vs darboğaz yapmaz dediniz çok iyi. Çok teşekkür ederim.Mükemmel olur.
![]()
27 inç Odyssey G5 G50D QHD 180 Hz Oyun Monitörü LS27DG502EUXUF | Samsung Türkiye
27" Odyssey G5 G50D QHD 180Hz Gaming Monitor ürününün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye’de.www.samsung.com
2K için yeterli.
Dediğim gibi 2kda oynarsanız hiç sorun yok. Anakartı b650mr yapmayı unutmayın.O zaman sistemi direkt 5070ti olarak güncelliyorum. İşlemci vs darboğaz yapmaz dediniz çok iyi. Çok teşekkür ederim.
Alabiliyorsanız kesinlikle anakartı b650mr yapıp bu sistemi ve monitörü alın.@Jill Valentine hocam selam. bütçemi direksiyon setinden dolayı kısmam gerekti. şimdi size bütçe veremeyeceğim çünkü biraz zaman gecebilir alırken. o yuzden şöyle sorayım. ortalama bi oyuncu bilgisayarı+monitor gerekli. ufaktan yazılımcıyım. icerik de ureticem de ona gore. he derseniz ki, atıyorum 25kya 4060 yerine 30k verin 5060 gibisinden oneri verirseniz oda olur tabi. mumkunse olabildigince f/p gosterissiz hocam. gozunuzu seveyim 8 senedir bekliyorum bu şansı da kötü kullanmak istemem
Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Hocam 100-110bin tl civarı monitör dahil sistem tavsiyesi yapabilir misinBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Merhabalar daha önce de yazmıştım ama 87-90 bin bütçem var. Oyun ağırlıklı sistem önerisi yapabilir misiniz?
Müsait olunca döneceğim hocam.Hocam 100-110bin tl civarı monitör dahil sistem tavsiyesi yapabilir misin