Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

yazlık için bilgisayar toplamam lazım düşük bütçeli 10 bin 20 bin arası bir bilgisayar ama oyunları rahatlıkla kaldırsın masaüstü olsun

Çok sordum biliyorum ama kartı 5070ti yapsak ileriye dönük olarak
Mükemmel olur.
monitor ne önerirsiniz?
Bir de işlemci psu falan değişmeli mi o zaman? Önerir misiniz? Yoksa bu yeterli mi ilerisi için de?
2K için yeterli.

@Jill Valentine hocam selam. bütçemi direksiyon setinden dolayı kısmam gerekti. şimdi size bütçe veremeyeceğim çünkü biraz zaman gecebilir alırken. o yuzden şöyle sorayım. ortalama bi oyuncu bilgisayarı+monitor gerekli. ufaktan yazılımcıyım. icerik de ureticem de ona gore. he derseniz ki, atıyorum 25kya 4060 yerine 30k verin 5060 gibisinden oneri verirseniz oda olur tabi. mumkunse olabildigince f/p gosterissiz hocam. gozunuzu seveyim 8 senedir bekliyorum bu şansı da kötü kullanmak istemem

Mükemmel olur.

2K için yeterli.
O zaman sistemi direkt 5070ti olarak güncelliyorum. İşlemci vs darboğaz yapmaz dediniz çok iyi. Çok teşekkür ederim.

O zaman sistemi direkt 5070ti olarak güncelliyorum. İşlemci vs darboğaz yapmaz dediniz çok iyi. Çok teşekkür ederim.
Dediğim gibi 2kda oynarsanız hiç sorun yok. Anakartı b650mr yapmayı unutmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Jill Valentine hocam selam. bütçemi direksiyon setinden dolayı kısmam gerekti. şimdi size bütçe veremeyeceğim çünkü biraz zaman gecebilir alırken. o yuzden şöyle sorayım. ortalama bi oyuncu bilgisayarı+monitor gerekli. ufaktan yazılımcıyım. icerik de ureticem de ona gore. he derseniz ki, atıyorum 25kya 4060 yerine 30k verin 5060 gibisinden oneri verirseniz oda olur tabi. mumkunse olabildigince f/p gosterissiz hocam. gozunuzu seveyim 8 senedir bekliyorum bu şansı da kötü kullanmak istemem
Alabiliyorsanız kesinlikle anakartı b650mr yapıp bu sistemi ve monitörü alın.

Merhabalar daha önce de yazmıştım ama 87-90 bin bütçem var. Oyun ağırlıklı sistem önerisi yapabilir misiniz? (Monitörsüz)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,683
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri