Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

arkadasım icin konu acıyorum ilk defa kasa alacak ve bilgisi yok aynı zamanda benimde yok kasa birlestirme fln icin 40k nin icine monitor dahil olursa iyi olur
Hocam monitör önerebilirim ama ben toplama sistem için bu konuyu açtım yani hazır sistemlerin sorumluluğunu alamam.

55-70 arası pc düşünüyorum amd den şuan memnunum amd işlemci tercihim, her tür oyun oynamaktayım, ekipmanlarım var sadece pc değişikliğine gideceğim
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

SSD

Ram

Kasa

Güç Kaynağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptığım iş ile ilgili intel kullanılmak zorunda.bütçe 100k ya kadar cıkarım ama 70-85 den cıkmaya değerse cıkarım hocam.
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa

Güç Kaynağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maksimum 63bin tl ye kadar oyun amaçlı kasa dizmek istiyorum tavsiye verebilir misin
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Güç Kaynağı

Son düzenleme:
Ben direkt alacağım sistemin linkini atsam , yorumlasan olur mu hocam ?

Son düzenleme:
RX7800XT ekran kartı var
650WAT 80 gold powor
Ryzen 5 5600x işlemci var
corsair 360 sivi sogutma
bunlar diğerlerini yazmiyorum fiyat olarak max 50 bin tl
DDR5 işlemci anakart ram önerirseniz sevinriim powor yetmez ise yükseltceksem yazarsanız sevinirim

35 k ya en mantıklı işlemci anakart önerisi yaparmısın edit yaparım yayın yaparım valo cs

merhaba arkadaşlar bende sizden 4k oyunculuk için sistem tavsiyesi istiyorm.5070 ti ve 5080 arasında kaldım ekran kartı için. işlemci amd r7 düşünüyorum.güneydoğuda yaşadığım için yazları çok sıcak. o yüzden 420 mm sıvı soğutma arctic 3 serisini düşünüyorum. kasa olarak da asus pa602 yada deepcool morpheus arasında kaldım. anakart olarak asus rog strix b850-a yada f arasında kaldım. değiştirebilirsiniz parçaları ama mümkünse 420 mm radyatörlü sistem istiyorum. BÜTÇE 110-120 CİVARI DİYELİM. Monitör dahil değil ayrıca önerebilirsiniz. tşkler

Yayın açmak istiyorum. Yayınlarda hikayeli oyunlar ve fps oyunları oynayacağım. Bütçe 40-50K nasıl bir sistem önerirsiniz yardımcı olur musunuz ? 9070Xt toplayabiliyorum 55K civarına.

45-50k var monitör dahil önerir misiniz?
Monitör

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Güç Kaynağı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular