Hocam biraz daha açıklama yapmadan nasıl bir şey önerelim.Kahin değiliz ki.Ne için kullanacaksın?Kablolu mu kablosuz mu?kalvye önerir misiniz? bütçe önemli değil çok sesli olmasın yeter
kabloluHocam biraz daha açıklama yapmadan nasıl bir şey önerelim.Kahin değiliz ki.Ne için kullanacaksın?Kablolu mu kablosuz mu?
hocam tkl olmasın demiştim birde ses açma kapama düğmeleri tekerleğiwraith W75
bunu önerecektim ama bu ne kardeş. 3 hafta önce 8-9k idi . ne yaptılar bu klavyeye . altına batırıp mı çıkarttılar
![]()
AKKO MOD 007 V3 HE Year of Dragon Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz RGB Mekanik Gaming Klavye
Ultra hassas yazım deneyimleri 0,1 mm’de ayarlanabilir. Hall effect algılama ile çalışan elektromanyetik prensip için uygulanır.www.gaming.gen.tr
ikisi de tkl bromwraith W75
bunu önerecektim ama bu ne kardeş. 3 hafta önce 8-9k idi . ne yaptılar bu klavyeye . altına batırıp mı çıkarttılar
![]()
AKKO MOD 007 V3 HE Year of Dragon Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz RGB Mekanik Gaming Klavye
Ultra hassas yazım deneyimleri 0,1 mm’de ayarlanabilir. Hall effect algılama ile çalışan elektromanyetik prensip için uygulanır.www.gaming.gen.tr
bu var dostum ama red switch olmasına dikkat et red switch olanı sıfır ses. Bir de aynı ürünün purple olanı var o daktilo gibi ses yapıyor.tenkeyless olmasın ama bide ses açma kapama düğmeleri olursa müzik açma değiştirme vs çok iyi olur
Hocam gir epeye kriterlerini gir aşağı yukarı çok öneri çıkar beğendiğini al sen de ne istediğini bilmiyorsun pekkalvye önerir misiniz? bütçe önemli değil çok sesli olmasın yeter