BX500 SSD Deneyimim

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar ne kadar sorunlu bir SSD olduğunu bilsemde alırken şans vermek istedim, ve gerçekten beni yarı yolda bırakmadı. :)
Sistemi mi 4-5 Ay önce aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. SSD den bu zamana kadar yaşadığım sorunlar çok ufak tefek sorunlar, mesela bir kere google chrome kullanırken sistem aniden felaket kasmaya başladı google u kapattım yaklaşık 10 saniye masaüstünde de kasma devam etti, pc ye restart atınca kendine geldi. Bu durumu google chrome da 2 3 defa yaşadım bende sonra opera kurdum ve opera da sorun yaşamadım daha çok hoşuma gitti ve daha az ram tüketiyor opera.
Neyse kısa keseyim, sonuçlarım bu; :D
3.PNG

2TB veri yazdım ve sağlık durumu %100 bu güne kadarda maximum 42 Derece gördüm onun dışında hep 35 40 aralığında gezdi.
Ve SSD ye firmware güncellemeside yapmadım.

Arkadaşlar ne kadar sorunlu bir SSD olduğunu bilsemde alırken şans vermek istedim, ve gerçekten beni yarı yolda bırakmadı. :)
Sistemi mi 4-5 Ay önce aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. SSD den bu zamana kadar yaşadığım sorunlar çok ufak tefek sorunlar, mesela bir kere google chrome kullanırken sistem aniden felaket kasmaya başladı google u kapattım yaklaşık 10 saniye masaüstünde de kasma devam etti, PC ye restart atınca kendine geldi. Bu durumu google chrome da 2 3 defa yaşadım bende sonra opera kurdum ve opera da sorun yaşamadım daha çok hoşuma gitti ve daha az ram tüketiyor opera.
Alıntıyı görüntüle
2TB veri yazdım ve sağlık durumu %100 bu güne kadarda maximum 42 Derece gördüm onun dışında hep 35 40 aralığında gezdi.
71 derece benimki mağdurum bu ssd yüzünden.
Desktop Screenshot 2020.07.25 - 13.36.27.87.png

WD Green'le benzer değerlere sahip şu an öldü ama olsun 4K saati temiz vardı benimkinin. İyi bilirdim rahmetliyi.

Sistemi mi 4-5 Ay önce aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. SSD den bu zamana kadar yaşadığım sorunlar çok ufak tefek sorunlar, mesela bir kere google chrome kullanırken sistem aniden felaket kasmaya başladı google u kapattım yaklaşık 10 saniye masaüstünde de kasma devam etti, PC ye restart atınca kendine geldi. Bu durumu google chrome da 2 3 defa yaşadım bende sonra opera kurdum ve opera da sorun yaşamadım daha çok hoşuma gitti ve daha az ram tüketiyor opera.
Alıntıyı görüntüle
Reis bende yüzde yazmıyor o nasıl oluyo

firmware sürümün daha eski.

Eski sürümde sorun yok yeni sürümde sorun var. Çoğu kişide yeni sürüm olduğu için...

Bazıları 69 derece oluyor diyor bazı sorunsuz diyor ulan bx500 ! :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri