BX500 SSD Deneyimim

550 TL civarı bütçeyle D seviye bir M2’mi yoksa daha yüksek seviyede sata mı iyi olur sence? @keremcnsz24
Modelden modele değişir, A2000 mi 860 Evo mu desen.
A2000 derim, onu alır paşalar gibi kullanırım.
XPG 6000 Pro mu 860 Evo mu desen, 860 Evo derim.

Modelden modele değişir, A2000 mi 860 Evo mu desen.
A2000 derim, onu alır paşalar gibi kullanırım.
XPG 6000 Pro mu 860 Evo mu desen, 860 Evo derim.
XPG SX8200'ün Samsung'dan başka rakibi var mı?

Arkadaşlar ne kadar sorunlu bir SSD olduğunu bilsemde alırken şans vermek istedim, ve gerçekten beni yarı yolda bırakmadı. :)
Sistemi mi 4-5 Ay önce aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. SSD den bu zamana kadar yaşadığım sorunlar çok ufak tefek sorunlar, mesela bir kere google chrome kullanırken sistem aniden felaket kasmaya başladı google u kapattım yaklaşık 10 saniye masaüstünde de kasma devam etti, PC ye restart atınca kendine geldi. Bu durumu google chrome da 2 3 defa yaşadım bende sonra opera kurdum ve opera da sorun yaşamadım daha çok hoşuma gitti ve daha az ram tüketiyor opera.
Neyse kısa keseyim, sonuçlarım bu; :D
Alıntıyı görüntüle
2TB veri yazdım ve sağlık durumu %100 bu güne kadarda maximum 42 Derece gördüm onun dışında hep 35 40 aralığında gezdi.
Ve SSD ye firmware güncellemeside yapmadım.
bu uygulamayı nerden indirebilirim

bu uygulamayı nerden indirebilirim

Arkadaşlar ne kadar sorunlu bir SSD olduğunu bilsemde alırken şans vermek istedim, ve gerçekten beni yarı yolda bırakmadı. :)
Sistemi mi 4-5 Ay önce aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. SSD den bu zamana kadar yaşadığım sorunlar çok ufak tefek sorunlar, mesela bir kere google chrome kullanırken sistem aniden felaket kasmaya başladı google u kapattım yaklaşık 10 saniye masaüstünde de kasma devam etti, PC ye restart atınca kendine geldi. Bu durumu google chrome da 2 3 defa yaşadım bende sonra opera kurdum ve opera da sorun yaşamadım daha çok hoşuma gitti ve daha az ram tüketiyor opera.
Neyse kısa keseyim, sonuçlarım bu; :D
Alıntıyı görüntüle
2TB veri yazdım ve sağlık durumu %100 bu güne kadarda maximum 42 Derece gördüm onun dışında hep 35 40 aralığında gezdi.
Ve SSD ye firmware güncellemeside yapmadım.
Bu ssd kronık dıyor cogu ınsan ama dıkkat edın

Bu ssd kronık dıyor cogu ınsan ama dıkkat edın
Sorunlu hocam zaten. Fakat bana gelen gül gibi çıktı şuanlık çok iyi gidiyor bakalım. Ama sanırım bu SSD nin firmware güncellemesi yapılırsa sorun çıkıyor ben yapmadım hiçbir sorunu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,214
Üyeler
191,045
Son üye
kemalkrbck12@
Geri