#BX500Sorunları_magdurları

Hakikaten bu Samsung SSD ler insanı şaşırtıyor Technopat youtube kanalında samsung SSD canına okuma videosu vardı sanırım hala devam ediyor ve halen çalışıyor çok garip
Halen devam etmiyor. Elektrik kesintisinde gitti 4-5 ay önce.

Hakikaten bu Samsung SSD ler insanı şaşırtıyor Technopat youtube kanalında samsung SSD canına okuma videosu vardı sanırım hala devam ediyor ve halen çalışıyor çok garip
Elektrik kesintisinden dolayı firmware gitmişti herhalde. Servisten yeni yüklemelerini isteyeceklerdi.

Samsung QVO nasıldır ?

Ürün incelemesinden bahsetmediğini söylüyor esprili bir dille abi :D
😑 şuan masamda incelemeye gelip beğenmediğim için geri göndereceğim 3 ürün bana bakıyor hiç eksi görüpte bahsetmemek olabilir mi? yıllardır varolan bir SSD ve şuan baktığımda evet bu SSD'de herkeste 40 derece çıkıyor sensör hatalı diyebiliyorum.

😑 şuan masamda incelemeye gelip beğenmediğim için geri göndereceğim 3 ürün bana bakıyor hiç eksi görüpte bahsetmemek olabilir mi? yıllardır varolan bir SSD ve şuan baktığımda evet bu SSD'de herkeste 40 derece çıkıyor sensör hatalı diyebiliyorum.
Abdullah abi bunla güzel mangal yaparız ya :D
mangal gibi yanıyor malesef (1).PNG

Abi mümkünse hikivision markasını da inceler misin. Baya uygun fiyatları.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah abi bunla güzel mangal yaparız ya :DAlıntıyı görüntüle
Hocam bu nedir :D

Ben özellikle sistem toplarsam üstüne ne kadar eklenirse eklensin samsung SSD alıcam
Bu forumdan bunu öğrendim
aslında bu yanlış neden dersen başka markalarda da çok kıymetli SSD'ler var mesela XPG'nin tepe modelleri muazzam veya Seagate aynı şekilde yine bu şekilde var ama bu markalarda ürünleri kullanıp test ettikten sonra "haaa bu model iyi modelmiş" diyebiliyorsun ama Samsung konusunda ise insanların içini rahatlatan kısım bu adamlar tüm SSD'lerini "iyi bir SSD" üretmek için üretiyorlar "şuanlık"

Bu sensör hatası büyük bir şeyi etkilemiyor ben de dışı aliminyum olduğu için güzel bir ısı yalıtımı var sanmıştım da sonuçta sağlık halen 100 de o yüzden bazen ucuz etin yahnisinin de güzel olabileceğini öğrenmiş olduk bu konuda

Geçen ay indirimlerden Toshiba Kioxia sata ssd aldım.OCZ serisinin yenilenmiş hali diye yazdılar.TR OCZnin biliyorsunuz sağlık sorunları vardı bir ayda düşüşler yaşanıyordu.Bakalım benimki ne durumda olacak şu anlık her şey normal 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,726
Üyeler
191,153
Son üye
efe61
Geri