Neler Yeni

Çalınan hesaplarım hakkında

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selam arkadaşlar
bundan 2 ay önce instagramlarım e-postam twitterım falan çalındı
bilgisayarda virüs varmış sonra formatladım vs.
ondan sonra yakın zamanda da rockstar, valorant hesabım falan çalındı
pc de virüs yok her türlü taramayı yaptım
bir hesabıma falan mı virüs attılar operada mı virüs var anlamadım yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerek?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Selam arkadaşlar
bir hesabıma falan mı virüs attılar operada mı virüs var anlamadım yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerek?
Selam , rat (trojan ) yemişsin , sanıyorumki youtube üzerinden veya internetten crackli bir şey indirmeye çalıştın yada hile indirmeye çalıştın.

Onu indirip açtığın zaman trojan pcye yerleşir , trojanın bir sürü versiyonu vardır bazıları pcnizde hep kalır , karşı taraf web cam yada pcnizi kontrol edebilir , diğeride sadece tarayınızdaki cookileri gönderir.
Ama hepsinin tek amacı bilgilerinizi ve şifrelerinizi ve çerezlerinizi karşıya göndermektir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Selam , rat (trojan ) yemişsin , sanıyorumki youtube üzerinden veya internetten crackli bir şey indirmeye çalıştın yada hile indirmeye çalıştın.

Onu indirip açtığın zaman trojan pcye yerleşir , trojanın bir sürü versiyonu vardır bazıları pcnizde hep kalır , karşı taraf web cam yada pcnizi kontrol edebilir , diğeride sadece tarayınızdaki cookileri gönderir.
Ama hepsinin tek amacı bilgilerinizi ve şifrelerinizi ve çerezlerinizi karşıya göndermektir.
nasıl yani formatlasak bile kalıyor mu trojenlerin bazıları

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Selam arkadaşlar
nasıl yani formatlasak bile kalıyor mu trojenlerin bazıları
Formatlayınca kalmıyor , önceden yaptığım bir rehber vardı bu konu hakkında onu arıyorum atacağım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selam arkadaşlar
Trojan Bilgisayarımıza Girdiği Zaman Ne Yapmamız Gerek?

1- Gmail/Hotmail/Yandex/Yahoo , Bu epostaların sitesine girin ve hepsinden tek tek çıkış yapın, bu sayede e-postalarınıza erişimi olan 2. şahısları e-postanızdan oto olarak atacaksınız.
2- E-Posta şifrelerinizi telefon üzerinden değiştirin.
3- Tarayıcınızda önceden girmiş olduğunuz veya hala girili olan tüm hesaplarınızın şifresini değiştirin, bu işlemi bilgisayardanda yapabilirsiniz fakat telefon yinede her zaman daha iyi bir tercih olacaktır, bu hesaplardan örnek verecek olursak : Trendyol Amazon Hepsiburada Playstation Epic Games Steam Riot Games BattleNet Discord Instagram Twitter Spotify Netflix Ve Birçoğu.
4-Kredi kartlarınızın müşteri hizmetlerini arayın veya uygulamadan internet alışverişine kapatın , daha güvenli yöntem ise kredi kartlarınızı geçiçi olarak kullanıma kapatmaktır.
5- Bilgisayarınız ve webcaminiz trojanın türüne göre kontrol edilebilir izlenebilir, bu yüzden pcnize format atıp temiz kurulum yapılın.
6-Oyun hesaplarınızı kontrol edin , tüm hesaplarınıza tek tek girmeyi deneyin giremediğiniz olursa hangi oyun veya platform ise hesabınızı geri almak için desteğe bilet açın.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formatlayınca kalmıyor , önceden yaptığım bir rehber vardı bu konu hakkında onu arıyorum atacağım şimdi

Trojan Bilgisayarımıza Girdiği Zaman Ne Yapmamız Gerek?

1- Gmail/Hotmail/Yandex/Yahoo , Bu epostaların sitesine girin ve hepsinden tek tek çıkış yapın, bu sayede e-postalarınıza erişimi olan 2. şahısları e-postanızdan oto olarak atacaksınız.
2- E-Posta şifrelerinizi telefon üzerinden değiştirin.
3- Tarayıcınızda önceden girmiş olduğunuz veya hala girili olan tüm hesaplarınızın şifresini değiştirin, bu işlemi bilgisayardanda yapabilirsiniz fakat telefon yinede her zaman daha iyi bir tercih olacaktır, bu hesaplardan örnek verecek olursak : Trendyol Amazon Hepsiburada Playstation Epic Games Steam Riot Games BattleNet Discord Instagram Twitter Spotify Netflix Ve Birçoğu.
4-Kredi kartlarınızın müşteri hizmetlerini arayın veya uygulamadan internet alışverişine kapatın , daha güvenli yöntem ise kredi kartlarınızı geçiçi olarak kullanıma kapatmaktır.
5- Bilgisayarınız ve webcaminiz trojanın türüne göre kontrol edilebilir izlenebilir, bu yüzden pcnize format atıp temiz kurulum yapılın.
6-Oyun hesaplarınızı kontrol edin , tüm hesaplarınıza tek tek girmeyi deneyin giremediğiniz olursa hangi oyun veya platform ise hesabınızı geri almak için desteğe bilet açın.
1. kısımı anlamadım
operadan mı her şeyi silmem lazım hesap olarak

Format atınca gitmiyor mu?
sadece call of duty e yama kurmak istemiştim sonra olanlar oldu :/

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
1. kısımı anlamadım
Hocam siz direkt dediğimi yapın ;
Örneğin gmail kullanıyorsanız o gmail hesabınızın şifresini (telefondan) değiştirin .

Pcden değiştirdiğiniz zaman epostada farklı birisi varsa onu epostadan atmaz, telefondan değiştirin ve 2 adımlı doğrulama açın tüm postalarınıza

1. kısımı anlamadım

Hayır hocam format atsanız bile eposta yada bilgileriniz karşıda kalacaktır , rehberdeki herşeyi yapın sorununuz çözülecektir.

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
1. kısımı anlamadım

tarayıcıdan e posta adreslerine giriş yap ve açık olan her yerde oturumu kapat de bu sayede maillerine giriş yapılmış her yerde çıkış yapmış olacaksın

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bende fidye virüsü yedim 5000 e yakın video foto gitti laptopdan 900 dolay istiyorlardı hangi kısayolu açsam aynı mesaj yani can sıkıcı bebeklik fotolarımdan anaokuluna vs her şey vardı geçmiş olsun

Top Bottom