Canva hesabımdan 850 TL çekti.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,672
Haziran ayında final ödevi için Canva kullanmıştım. 1 aylık deneme sürümü olmasına rağmen 2 gün önce yıllık para çekmiş. Az para da değil 850 TL.
Müşteri hizmetleri yok, şikayetvar'a yazdım. Para geri verilir mi, yaşayan var mı ?

Deneme sürümü diyip onay verirsen bazen 1 ay sonra çekebiliyor. Benim kız arkadaşımda aynısını yaptı benim hesabımdan çekmişti. Sonra iptal ettik üyeliği yanlışlıkla aldık dedik uygulama üzerinden para geri iade geldi

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Haziran ayında final ödevi için Canva kullanmıştım. 1 aylık deneme sürümü olmasına rağmen 2 gün önce yıllık para çekmiş. Az para da değil 850 TL.
Müşteri hizmetleri yok, şikayetvar'a yazdım. Para geri verilir mi, yaşayan var mı ?
aynı durumu bende yaşadım banada anlatırmısın nasıl yapacağımı

Deneme sürümü diyip onay verirsen bazen 1 ay sonra çekebiliyor. Benim kız arkadaşımda aynısını yaptı benim hesabımdan çekmişti. Sonra iptal ettik üyeliği yanlışlıkla aldık dedik uygulama üzerinden para geri iade geldi
Bazen değil, kart ekledikten sonra deneme süresi bitince deneme süresi sonrası anlaştığın paket kadar çekim yapar. Bu yasal bir işlemdir. İtiraz edebilir veya canvaya ulaşıp iadesini isteyebilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri