Telefonu kasanın üstüne koyup ölçtüm. Download yaparken sesi bu arkadaşlar. Sivrisinekten bir tık yüksekmiş uygulamaya göre. Casperların kötü olduğuna dair bir veri varsa onuda incelemek isterim.
Alıntıyı görüntüleTel
Casper olmasa bu fiyatta olmazdı zaten.Marka casper olmasa direkt alırdım.
Hayır. Dediğinde haklısın, bende casperda aktif olarak çalışıyorum sadece hangi şubede çalıştığını bilmek istedim şikayet etmek gibi bir huyum yok öğrenmek istedim sadeceYalan oldu başkan 1 seneden fazla oldu.
Ne yapican onu anlamadım kötü dedim diyemi Arıcan ahahha
Yeni c serileri sadece plastikten yapıldığı için ve menteşeleri çok sıkı olduğu için bu lanet laptoplar menteşe kısmından kırılıyor servise gittiği zaman çok değişik fiyatlara tamirat bedeli çıkarıyorlar. Satın alana kadar her şey çok iyi satın aldıktan sonra işin gerçeği ortaya çıkıyor bu da casperin bir gerçeğiCasper da çalıştım sürekli yeni nesil leptoptalarda menteşe ve kasa yeri kırılıyor ya garanti bitmeden önce ya garanti bittikten sonra.
Yani kasaları berbat ötesi kronik belli yerden gidiyor yani bizim burda Arap var menteşeleri yapıştırıyor sürekli.
Kimseye tavsiye etmiyorum driver bile almak meseleydi bir ara şuan nasıl bilmiyorum.
Eskilerde ses kartı arızası mevcuttu telefonlarında sürekli kasma mevcut Zaten güncelleme almıyor.
Tabletleri günlük garantiye göndermekten bir hoş oluyorduk.
Keşke sağlam uretseler.
Kötülemek istemiyorum ama işin doğrusu bu yani.
sırf bu fiyata alınırBu kadar sayfa boyunca konuşulmuş peki sonuç ne? Bu fiyata alınır mı? Mühendislikte kullanmayı düşünüyorum.
Yük altındayken ses geliyor ama onun dışında rahatsız olmuyorum.hocam sizin laptopta da mı hayvani fan sesi var?
hocam windows 10 mu kullanıyorsunuz?Yük altındayken ses geliyor ama onun dışında rahatsız olmuyorum.
11hocam windows 10 mu kullanıyorsunuz?
windows kurulumunda sorun yaşadınız mı? gönderdikleri usbdeki sürücüler sizde sorunsuz çalıştı mı?
ben de usb yoktu ben kendi usb ile kurdum sonra driverları yükledimwindows kurulumunda sorun yaşadınız mı? gönderdikleri usbdeki sürücüler sizde sorunsuz çalıştı mı?
iade etme bu fiyata rakipsiz bir cihaz, ben bir süre kullanmayı düşüyorum. ssd konusunda talebin sonuçlanmasını bekliyorum kupon falan isteyeceğim ayrıca gen4 ssd olan p3 plus da dram yok o yüzden iade etmeye değmez sen cihazda başka sorun var mı ona bakElime ulaştı, BIOS tan ssd ye baktım ve yollanan ssd'i " Kioxia Exceria G2 " olduğu için direkt iade ediyorum. https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870?code=G870.1245-DFB0X-B&id=8566205 buradakiyle aynı değil.