Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Casper Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB NVME SSD GEN4 8GB RTX4060 27.764 TL

Walti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağrı Bal
Telefonu kasanın üstüne koyup ölçtüm. Download yaparken sesi bu arkadaşlar. Sivrisinekten bir tık yüksekmiş uygulamaya göre. Casperların kötü olduğuna dair bir veri varsa onuda incelemek isterim.
Screenshot_20240519-163544.jpg
Tel

Harun2057

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Harun
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Yalan oldu başkan 1 seneden fazla oldu.
Ne yapican onu anlamadım 😂 kötü dedim diyemi Arıcan ahahha
Hayır. Dediğinde haklısın, bende casperda aktif olarak çalışıyorum sadece hangi şubede çalıştığını bilmek istedim şikayet etmek gibi bir huyum yok öğrenmek istedim sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Casper da çalıştım sürekli yeni nesil leptoptalarda menteşe ve kasa yeri kırılıyor ya garanti bitmeden önce ya garanti bittikten sonra.
Yani kasaları berbat ötesi kronik belli yerden gidiyor yani bizim burda Arap var menteşeleri yapıştırıyor sürekli.
Kimseye tavsiye etmiyorum driver bile almak meseleydi bir ara şuan nasıl bilmiyorum.
Eskilerde ses kartı arızası mevcuttu telefonlarında sürekli kasma mevcut Zaten güncelleme almıyor.
Tabletleri günlük garantiye göndermekten bir hoş oluyorduk.
Keşke sağlam uretseler.
Kötülemek istemiyorum ama işin doğrusu bu yani.
Yeni c serileri sadece plastikten yapıldığı için ve menteşeleri çok sıkı olduğu için bu lanet laptoplar menteşe kısmından kırılıyor servise gittiği zaman çok değişik fiyatlara tamirat bedeli çıkarıyorlar. Satın alana kadar her şey çok iyi satın aldıktan sonra işin gerçeği ortaya çıkıyor bu da casperin bir gerçeği

Örümcek Adam

80+ Bronze

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,466
İsim
Sarp Yılmaz

Örümcek Adam

80+ Bronze

Örümcek Adam

80+ Bronze

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,466
İsim
Sarp Yılmaz

Örümcek Adam

80+ Bronze
neyse,ben bazı sorunlar yaşıyorum,çözülebilecek probleme benziyor. çözersem konuyu güncellerim. önerir misin diye sorarsan öneririm tek sebebi de fiyatı.

ConquerorXIV

80+ Gold
Elime ulaştı, BIOS tan ssd ye baktım ve yollanan ssd'i " Kioxia Exceria G2 " olduğu için direkt iade ediyorum. https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870?code=G870.1245-DFB0X-B&id=8566205 buradakiyle aynı değil.
iade etme bu fiyata rakipsiz bir cihaz, ben bir süre kullanmayı düşüyorum. ssd konusunda talebin sonuçlanmasını bekliyorum kupon falan isteyeceğim ayrıca gen4 ssd olan p3 plus da dram yok o yüzden iade etmeye değmez sen cihazda başka sorun var mı ona bak

Top Bottom