Johnny Cage
80+
Çay alırken yanlışlıkla açık unutup ofisi çay seline boğdum diye işten attılar. Dava açsam ne kadar tazminat alırım bu kadar basit bir şeyden dolayı atıldığımdan?
nasıl hocam basit bir şey değil, altı üstü çay yaniDava açsan bir şeycik alamazsın ve atılmakta gayet haklısın. Basit bir şey değil yaptığın.
Hocam hem sele boğsum diyorsunuz hem altı üstü çay diyorsunuznasıl hocam basit bir şey değil, altı üstü çay yani
açtığım başlığa dikkat et istersen "eğlence"Hocam hem sele boğsum diyorsunuz hem altı üstü çay diyorsunuz
Kanka hiçbir şey olmaz bu arada dava açsan bile. Geçmiş olsunÇay alırken yanlışlıkla açık unutup ofisi çay seline boğdum diye işten attılar. Dava açsam ne kadar tazminat alırım bu kadar basit bir şeyden dolayı atıldığımdan?
Eyvallah hocamda eğlence başlığında açtım merak etmeyin halen işteyim ve atılmadımKanka hiçbir şey olmaz bu arada dava açsan bile. Geçmiş olsun
Ha peki eğlenceyi farketmedim benEyvallah hocamda eğlence başlığında açtım merak etmeyin halen işteyim ve atılmadım
troll işte hocam, canım sıkıldı açayım dedimHa peki eğlenceyi farketmedim ben