En kullanışlı yöntem: Plastik kelepçe ile masanın ayağına sabitleyebilirsiniz ama kelepçeyi çok sıkmayın kablo içinde aşağı yukarı hareket etsin. Plastik kelepçeyi sıkmadığımız için bu sefer kelepçe aşağıya düşecek demi? Buna çözüm olarak hamur yapıştırıcı öneriyorum çünkü hem güçlü hemde kesinlikle söktüğünde iz bırakmıyor yada yapışkanlık.
Ben Faber Castell'ınkini kullanıyorum. Bununla tablo asmıştım duvara sadece 6 parça tutuyor. Duvarın boyasını kaldırmıyor. Yapıştırcağınız yüzey temiz olursa o kadar iyi tutar.
Faber Castell Tack It 50gr Yeşil Renk Hamur Yapıştırıcı / 5130187091 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bunu da tercih edebilirsiniz.
Uhu Yapıştırıcı Tac Patafıx Beyaz 41710 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu da plastik kelepçe uygun boyutlu olanı seçin. Makas ile kolaylıkla kesiliyor.
Kablo Bağı & Plastik Cırt Kelepçe 100 Adet 2.5 Mm.-200 Mm.-Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
urun.n11.com