Neler Yeni

Çevre Birimlerinin Kablo Sorununu Nasıl Cözüyorsunuz?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Başlıkta belirttiğim gibi bu bir klavye olur mouse olur veya kulaklık olur bu kablolarin tekerlekli sandalyenin altına girmemesi ezilmemesi yıpranmaması içın neler yapıyorsunuz nasıl önlemler alıyorsunuz.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Başlıkta belirttiğim gibi bu bir klavye olur mouse olur veya kulaklık olur bu kablolarin tekerlekli sandalyenin altına girmemesi ezilmemesi yıpranmaması içın neler yapıyorsunuz nasıl önlemler alıyorsunuz.

Hocam internette kablo tutacağı var düzenliyebiliyorsunuz ama bana gerek kalmıyor çoğu kablolar bilgisayarın arkasında kaldığı için dağınlıklık olmuyor :)

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Kaan

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam internette kablo tutacağı var düzenliyebiliyorsunuz ama bana gerek kalmıyor çoğu kablolar bilgisayarın arkasında kaldığı için dağınlıklık olmuyor :)
Kasan alt taraftaysa bir kulaklik taktiğinda kablosu yerlerde dolasiyor ve bir gün bozulacak diye korkuyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Masa'ya sabitleyin.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Nasil yapabilirim
En kullanışlı yöntem: Plastik kelepçe ile masanın ayağına sabitleyebilirsiniz ama kelepçeyi çok sıkmayın kablo içinde aşağı yukarı hareket etsin. Plastik kelepçeyi sıkmadığımız için bu sefer kelepçe aşağıya düşecek demi? Buna çözüm olarak hamur yapıştırıcı öneriyorum çünkü hem güçlü hemde kesinlikle söktüğünde iz bırakmıyor yada yapışkanlık.
Ben Faber Castell'ınkini kullanıyorum. Bununla tablo asmıştım duvara sadece 6 parça tutuyor. Duvarın boyasını kaldırmıyor. Yapıştırcağınız yüzey temiz olursa o kadar iyi tutar.
Bunu da tercih edebilirsiniz.
Bu da plastik kelepçe uygun boyutlu olanı seçin. Makas ile kolaylıkla kesiliyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Top Bottom