Neler Yeni

ChatGPT: "Korsan oyun indirmek kul hakkıdır."

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
a l p e r
Korsan indirincede oyuna sahip olmuyorsun, Orijnal oyunun hissi çok başka biliyorum. Çoğu internet kafede korsan oyun kullanıyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu psychocaner nickine tam oturan arkadaşın buna benzer bir sürü konusu var.
Aga yukarda yazdığım gibi fitness yerine belediye parkındaki spor aletlerini kullanıyorsan o da haramdır.

Ben param olmadığı için veya orijinal oyuna karşı olduğum için değil. Kriterlerim var bir oyunda;

Oyun sistemimi kaldırıyorsa
Uzun oynanma saati veriyorsa o oyunu satın alırım. Örnek RDR 2

Oyunu torrentten indirdim baktım güzel gittim Steam'den aldım. 150 liraya ha şimdi olsa almam 1200 liraya.

The Semih

80+ Gold
Fitness yerine belediye parklarına gidip spor yapanlar da kul hakkına giriyor o zaman. 😂

Bilgisayar kullammayı bilmeyen arkadaşlar korsan oyundan kaçıyor, milleti para vermeden oyun oynarken görünce de sinirden çatlıyorlar sonra da böyle saçma sapan konular açıyorlar işte.
Oyun geliştirmeyi bilmediğini düşünüyorum mesaili bir şekilde herhangi bir oyunda çalışsaydın zaten bu düşüncenin aksini söylerdin burda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga yukarda yazdığım gibi fitness yerine belediye parkındaki spor aletlerini kullanıyorsan o da haramdır.

Ben param olmadığı için veya orijinal oyuna karşı olduğum için değil. Kriterlerim var bir oyunda;

Oyun sistemimi kaldırıyorsa
Uzun oynanma saati veriyorsa o oyunu satın alırım. Örnek RDR 2

Oyunu torrentten indirdim baktım güzel gittim Steam'den aldım. 150 liraya ha şimdi olsa almam 1200 liraya.
Belediye parkındaki fitness aletlerini Gamepass gibi düşün :D konu cidden saçma yerlere gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
a l p e r
Oyun geliştirmeyi bilmediğini düşünüyorum mesaili bir şekilde herhangi bir oyunda çalışsaydın zaten bu düşüncenin aksini söylerdin burda.

O söylediğin şey hayatın her alanında var, özellikle de iş hayatında. İş yapmayan adamlar senden daha fazla maaş alıyor. Yapacak bir şey yok.

Belediye parkındaki fitness aletlerini Gamepass gibi düşün :D konu cidden saçma yerlere gidiyor.
Gamepass gibi niye düşünüyim aga bedava zaten belediye. Fitness gibi gelişmiş değil, korsan da gelişmiş değil.

The Semih

80+ Gold
O söylediğin şey hayatın her alanında var, özellikle de iş hayatında. İş yapmayan adamlar senden daha fazla maaş alıyor. Yapacak bir şey yok.

Gamepass gibi niye düşünüyim aga bedava zaten belediye.
Öyle zaten bu ülkede çoğu şey kul hakkı, haberim olmadan yüzlerce kez girmişimdir bende buna.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
a l p e r
Öyle zaten bu ülkede çoğu şey kul hakkı, haberim olmadan yüzlerce kez girmişimdir bende buna.
O yüzden bir oyunu sistem kaldırıyorsa, oyun saati uzunsa, fiyatı da iyiyse para verip alınır. Öbür türlü 5-10 saatlik oyuna 100-200 TL para vermem. Cod 2 gibi düşün Taş çatlasın 6-7 saat ama oyun 50 TL ben almam yani.

Orijinal oyuna karşıyım sanma birsürü paralı güzel oyunum var. Ucuza aldım şimdiki fiyatlarda olsa almazdım

Ekler

• 8E3BF093-6FF9-4F5F-AFBA-C0AC99D6A7FC.png
    8E3BF093-6FF9-4F5F-AFBA-C0AC99D6A7FC.png
    1.2 MB · Hit: 42

neptün yüksel

80+ Bronze
Bilgiyi internetten toplayan bir yazılıma soru sorup neden bunu sorgularsın ki. Boş boş konular ya sabır
Tek toplamiyor, yorum yapiyor. Yapay zeka bu knki.

Ogrenerek bilgi sunuyor bize. Bedava olmasi cok buyum bir sey.

Knki aslinda dedigin gibi bircok sey kul hakki bu ulkede ama elden bir sey gelmiyor.
İrademiz cok zayif.

The Semih

80+ Gold
Zaten bu DALL-E veya ChatGPT gibi yazılımlara bile izinsiz data verisi çalıyor diye suçlayan birsürü insan var genelde modelleme veya makaleciler.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
ChatGPT’den online fetva mı bu

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
İslam'daki kul hakkı kavramını biliyor musun diye sordum:
Alıntıyı görüntüle

Daha sonra korsan oyun indirmek kul hakkına girer mi diye sordum:
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra korsan oyun kullanıcıları "Suç hükümette, kötü ekonomide, ne yani gidip oyuna para mı verelim?" diyor. Bunun hakkında ne düşünüyorsun diye sordum:
Alıntıyı görüntüle

Ee ne düşünüyorsunuz?
Develepor modunda ateist olduğunu basbariz söylüyor zaten burda dedikleri önemli değil pek siyasi liderler için felanda görüşlerini bildiriyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,725
İsim
Oğuz
Tek toplamiyor, yorum yapiyor. Yapay zeka bu knki.

Ogrenerek bilgi sunuyor bize. Bedava olmasi cok buyum bir sey.
Çalışma prensibi düşündüğünüz gibi bir şey değil. Yazılımdan ibaret şey için saçma konular açıyorsunuz. Özgür iradesi veya bir düşüncesi yok sonuçta.

neptün yüksel

80+ Bronze
Çalışma prensibi düşündüğünüz gibi bir şey değil. Yazılımdan ibaret şey için saçma konular açıyorsunuz. Özgür iradesi veya bir düşüncesi yok sonuçta.
Veri madenciliğinde ne algoritmalar gördüm. Öğrenme süreci gerçekleştirebiliyoruz.
Chat GPT'de bunların en üstünde bir şey.

Yani bize bilgileri toplayıp getirmiyor sadece, bunları öğreniyor, yorumluyor.
İradesi yok evet ama belli durumlarda seçim yapabiliyor.
Ama düşüncesi var. Özgür olmamasının nedeni şirketin itibarı içindir.

Senin pek bir düşüncen yok bence, başkaların akıllarıyla da hareket ettiğin belli. İraden de yok :).

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,248
İsim
a l p e r
Veri madenciliğinde ne algoritmalar gördüm. Öğrenme süreci gerçekleştirebiliyoruz.
Chat GPT'de bunların en üstünde bir şey.

Yani bize bilgileri toplayıp getirmiyor sadece, bunları öğreniyor, yorumluyor.
İradesi yok evet ama belli durumlarda seçim yapabiliyor.
Ama düşüncesi var. Özgür olmamasının nedeni şirketin itibarı içindir.

Senin pek bir düşüncen yok bence, başkaların akıllarıyla da hareket ettiğin belli. İraden de yok :).

Şimdi korsana karşı mısın değil misin?

Top Bottom