Neler Yeni

ChatGPT: "Korsan oyun indirmek kul hakkıdır."

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,457
İsim
Oğuz

neptün yüksel

80+ Bronze
Koskoca yazıdan seçtiğin kelimeyi niye atıyorsun, algoritma ne anlattım zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sophia Robotu araştır.
Sophia insan mimiklerini taklit edebilen bir robot ama sanal ortamda insan gibi davranan, mimikleri olan yapay zekalar var. Hatta bir kısmı haber sunuyor
Sophia'da buluna yapay zeka da o kadar gelişmiş değil. Elbet bir şey, ustalık var yani ama CHAT GPT kadar zirve bir şey değil.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Kaos'un varlığına dair delil yok
Hala kaosun delili yok diyor arkadaşım sıkıntılı mısın evren kaosun olduğunu kanıttır eğer evrende düzen olsa meteorlar gelip dünyaya çarpmazdı veya aya bak meteorlar çarpa çarpa kraterler oluşturmuş eğer bir düzen olsaydı sen hava durumu tahmini yaparken kesin sonuçlar ortaya koyman gerekirdi 1 aylık bir hava durumunda bile gerçekleşme oranı bile çok düşük. Sigara dumanının bile şekli kaosun ürünü kelebek etkisi de kaosa kanıttır.

Bence biraz vicdanlı ol ve at gözlüğü takan birey olma.
At gözlüğüne ben takmıyorum elinizde hiç bir bilgi olmadan tanrının gercek olduğunu söyleyen sizler takıyorsunuz "kutsal kitaplar" dışında tanrının olduğunu gösteren bir şey yok. Bu evrenin dışında tanrının olup olmadığını da bilemeyiz zaten konumuzla bu değil

Eğer sen kaostaki işlerin nasıl yürüdüğünü idrak ediyorsan (ki kaosta işler öyle yürümüyor dedin) o zaman kaos bir düzendir zaten.
Kaostan çıkan "düzen" ile tanrının düzeni farklı şeylerdir ve kaostan çıkan şey düzen değildir. Bu evrende tanrı yok(şuan ki bilgimizle) bu evrenin dışında tanrının olup olmadığını bilemeyiz.

neptün yüksel

80+ Bronze
Koskoca yazıdan seçtiğin kelimeyi niye atıyorsun, algoritma ne anlattım zaten.
Chat GPT 2021 Eylül'e kadar kayıt internet bilgileri ile eğitildi. Sadece Müslümanlık barındırmıyor içinde. Yüz binlere alanda biri İslamiyet sadece.
Senin o yüzden yazdıkların pek bir şey ifade etmediği için gerek gördüğüm yerlere cevap yazdım.

Hala kaosun delili yok diyor arkadaşım sıkıntılı mısın evren kaosun olduğunu kanıttır eğer evrende düzen olsa meteorlar gelip dünyaya çarpmazdı.
Arkadaşım sen sıkıntılısın bence.
Metorun düşmesi, kütle çekim kuvetlerinden ötürüdür.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,457
İsim
Oğuz
Chat GPT 2021 Eylül'e kadar kayıt internet bilgileri ile eğitildi. Sadece Müslümanlık barındırmıyor içinde. Yüz binlere alanda biri İslamiyet sadece.
Senin o yüzden yazdıkların pek bir şey ifade etmediği için gerek gördüğüm yerlere cevap yazdım.
Bilader Chat GPT müslümanlığı seçti diye saçma konular açan sensin birde internet bilgileri ile eğitildi yazıyorsun. Başından beri zaten internetten aldığı bilgiler diye anlatmaya çalışıyorum. Kodlayan ne isterse onu yazıyor, ötesi yok.
chatgpt sorulara cevap verme odaklı, sophia öyle değil. İkinisi karşılaştırmak yanlış olur.
Sophia insan mimiklerini taklit edebilen bir robot ama sanal ortamda insan gibi davranan, mimikleri olan yapay zekalar var. Hatta bir kısmı haber sunuyor
Sophia'da buluna yapay zeka da o kadar gelişmiş değil. Elbet bir şey, ustalık var yani ama CHAT GPT kadar zirve bir şey değil.
Farklı değil. İsteseler Chat GPT ile birleştirip hem mimik yapan hem de interneti kullanabilen robot yapabilirler, belki yapıyordurlar.

neptün yüksel

80+ Bronze
Bilader Chat GPT müslümanlığı seçti diye saçma konular açan sensin birde internet bilgileri ile eğitildi yazıyorsun. Başından beri zaten internetten aldığı bilgiler diye anlatmaya çalışıyorum. Kodlayan ne isterse onu yazıyor, ötesi yok.
Eğlence konusu. Ayrıca varsayımda seçti. Ben zorlamadım bir şeye.
Varsayalım bir dine mensup olacaksın hangisi olurdun dedim. O da varsayarsak eğer İslam'ı seçerim dedi. Buradaki ilginçliği göstermek istedim. Çünkü ben islam böyle, hristiyanlık böyle ateistlik böyle demedim. Sadece bir soru sordum.

Bir ara Sophia'da ilginç bir cümle demişti ve tüm dünyada trend olmuştu.

The Semih

80+ Gold

Farklı değil. İsteseler Chat GPT ile birleştirip hem mimik yapan hem de interneti kullanabilen robot yapabilirler, belki yapıyordurlar.
ChatGPT mobil oyun bile tasarlıyor, daha 3 senedir hayatımızda yapay zeka. Daha şimdiden bazı meslekler korkmaya başladı işimizi elimizden alacak diye.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,457
İsim
Oğuz
ChatGPT mobil oyun bile tasarlıyor, daha 3 senedir hayatımızda yapay zeka. Daha şimdiden bazı meslekler korkmaya başladı işimizi elimizden alacak diye.
Kod yazmanın nimeti ileride çok güzel gelecek zaten fakat şu an yeterli değil. ChatGPT oyunu kendi sıfırdan tasarlamıyor çünkü bir yazılımcı değil. Bütün temeli internet olduğu için anlattıklarını tarayıp internette bulunan hazır kodları birleştiriyor. Şu an elde tutulur bir oyunu tek başına yapabilmesi imkansız. Kodu yapan insan aslında fakat o kodu sizin erişmenizi sağlıyor. İleride gelişse bile kendi direkt kod yazamayacak belki ama bilgi birikimini arttırarak kısa sürede oyun yapmakta işe yarayabilir. Bu yapacağın oyun yine insanların yaptığı oyun kadar başarılı olmayacak. İleride teknoloji gelişeceği için yine bu noktada yeni bir şey üretme konusunda insan'ın devreye girmesi gerekecek çünkü ChatGPT'nin oluşturabildiği kodları hali hazırda yazılımcılar zaten bilmiş olacak.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
CHAT GPT kadar zirve bir şey değil.
Chatgpt zirve değil ve chatgpt sadece ona verilen verilere göre toplumun tepkisini üzerine çekmemek için ona göre cevap veriyor

Arkadaşım sen sıkıntılısın bence.
Metorun düşmesi, kütle çekim kuvetlerinden ötürüdür.
Her şeyi yaratan tanrı meteorun kütle çekimle gezegenlere çarpacağını hesaplaya mamışmı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İyi dedin kral

Top Bottom