Neler Yeni

ChatGPT: "Korsan oyun indirmek kul hakkıdır."

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hacı kimileri oyunu açsın yeter sistemi var :D. Oyuna para nasıl verek? Ben korsan oynuyorum o yüzden.
Bu içeriği kaçak yoldan tükettiğin için harama girdiğin gerçeğini değiştirmiyor. Misal elinden geldiğince parasını vererek oynayan kesim de var. Ama sen GP'de olan oyunu bile korsan oynuyorsun.

neptün yüksel

80+ Bronze
Bu içeriği kaçak yoldan tükettiğin için harama girdiğin gerçeğini değiştirmiyor. Misal elinden geldiğince parasını vererek oynayan kesim de var. Ama sen GP'de olan oyunu bile korsan oynuyorsun.
GP açık oluras bilgisayarım kasar üstelik. Ben o uygulamaları sildim, bilgisayarım kastırıyor diye.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
GP açık oluras bilgisayarım kasar üstelik. Ben o uygulamaları sildim, bilgisayarım kastırıyor diye.
Xcloud ve GeForce NOW gibi uygulamalar boşuna yok :D
Burada sakin ol. Seni yargılamıyorum. Sadece ekonomi kötü bir de oyuna para mı verek savının çok saçma olduğunu söylemek istiyorum.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Sen şu an din konuşmuyorsun ki Türkçe'deki Arapça Kökenli Kelimeler konulu bir konuşma yapıyorsun.
dinle alakalı bir konu bu çünkü kuranın(dinin kaynağı) dili arapça dinin dilini yanlış bilirsek( ayırım yapmadan peygamder kelimesini direkt eklemek mesela ilk mesajımda alıntıladığım örnek gibi) dinin kendisini de yanlış biliriz demeye calisiyorum hcm. örneğin son peygamber dediğiniz konu aslında son nebi fakat son resul değil.

+ olarak türkçedeki arapça kökenli kelime değil farsça kökenli bir kelime demeye çalışıyorum hcm okumadın mı ve arapçada tam olarak karşılığı yok demeye çalışıyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
dinle alakalı bir konu bu çünkü kuranın(dinin kaynağı) dili arapça dinin dilini yanlış bilirsek( ayırım yapmadan peygamder kelimesini direkt eklemek mesela ilk mesajımda alıntıladığım örnek gibi) dinin kendisini de yanlış biliriz demeye calisiyorum hcm. örneğin son peygamber dediğiniz konu aslında son nebi fakat son resul değil.
Aslında Hz.Muhammed bir resul. :D

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
@cici kız sen filolojici misin :D?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz diğer ülkeler gibi bir şeyleri rahatça alan ve sanki standartmızmış gibi olan bir ülke değiliz. O yüzden doğrudan bir sakın yok.
Birader oynamak zorunda mısın? Buna kafana göre fetva veremezsin. Ha çok oynamak istiyorsan paranı biriktirirsin veya çalışırsın.

neptün yüksel

80+ Bronze
Xcloud ve GeForce NOW gibi uygulamalar boşuna yok :D
Burada sakin ol. Seni yargılamıyorum. Sadece ekonomi kötü bir de oyuna para mı verek savının çok saçma olduğunu söylemek istiyorum.
İşini aslı param yok benim gerçek anlamda. O yüzden yapacak bir şey olmadığı için sıkılmamak adına oyun oynuyorum.

Birader oynamak zorunda mısın?
Evet zorundayım. Param yok.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
İşini aslı param yok benim gerçek anlamda. O yüzden yapacak bir şey olmadığı için sıkılmamak adına oyun oynuyorum.

Evet zorundayım. Param yok.
Uyarmak vazifemiz. Gerisi kişiye kalmış.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Aslında Hz.Muhammed bir resul. :D
resul zaten ama aynı zamanda da bir nebi yani kuranda son nebi olarak geçer(şimdiki döngüye ait son nebi kitap verilen vahiy alan resul yani nebi) her resul nebi değildir fakat her nebi resuldur. din hakikatı araştırma adlı şeyi ben geçen yıl üniversiteye başlamam ile öğrenmeye başladım hcm tek olay bu değil tonla şey var kuran okumuşluğum da var(%100 bitiremedim) dinde gelenekten gelme falan veya diyanet gibi siyasi kurumların uydurduğu çok şey var ve bunları yapanların olduğu olacağı kuranda açık açık belirtiliyor açık ayet ve kapalı(müteşabih) ayet diye ayırımlar var azap denilen şeyin ateş yakma parçalama işkence olmadığı var tonla din diye insanlara yutturulan uydurmalar var ve ayet cımbızlama olayının da olmadığı ve tüm ayetleri sağlaması gerektiği(müteşabih ayet) olayı da var yani gerçek din ve kitap insanlara öğretilse idi şu anki deist ve ateislerin büyük çoğunluğu inanırdı.
Kuranda insanların başıboş bırakılmayacağı ve resullerin gönderileceği ve üstlerinde deliller olduğu yazar. Bu arada müteşabih ayetler kapalı anlamı örtülü ayetlerdir bunları anlamak kolay değil ve resul aracılığı ile insanlara anlatılmaya calısılır çok karışık konular ben burada pat diye her şeyi detayıyla anlatamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,726
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom