Cherry Sizce alınır mı

Tucson, Qashqai belki Cupra falan bakardım.

Alınmaz.

Cupra bu fiyata yok ki
zaten belki dedim.
Chery yerine %100 Tucson tercih ederdim "ben". Bir Yakınımda 2019 4x2 ama Sanırım Full Olanı vardı, çok iyi araba. O Kasayı o motor çok güzel taşıyor.

zaten belki dedim.
Chery yerine %100 Tucson tercih ederdim "ben". Bir Yakınımda 2019 4x2 ama Sanırım Full Olanı vardı, çok iyi araba. O Kasayı o motor çok güzel taşıyor.
Ben bindim tucsona arkası biraz zıplıyordu beğenmedim

Piyasada çok fazla ön yargı var ama konfor ve performans bakımından fiyatına göre en iyisi olduğunu söyleyebilirim suv alıcaksan o fiyata Qashqai felan alman saflık olur . Ben senin yerinde olsam gider bayiye test ederim aklına yatarsa alırsın.

Piyasada çok fazla ön yargı var ama konfor ve performans bakımından fiyatına göre en iyisi olduğunu söyleyebilirim suv alıcaksan o fiyata Qashqai felan alman saflık olur . Ben senin yerinde olsam gider bayiye test ederim aklına yatarsa alırsın.
Bayi yok ki burda

7 pro alınır mı sizce 6 binde 1350
Kardeşim kendim birçok araba deneyimleme fırsatım oldu sana tavsiyem chery i unut alacaksan tucson formentor yada tiguan al ama aralarında en sağlamı tucsondur güvenlik istersen ona yöneleiblirsin bende de tucson var diğer araçlarıda kullandım zamanında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,723
Üyeler
199,900
Son üye
PassKey

Geri