Geri Getirme Yolu YokChrome gizli sekmelerimin hepsi az önce silindi hiç bişey yapmadım uygulamaya girdim ve 250 den fazla sekmeler gitti işte hepsi geri getirme yolu varmı
250 Sekme ??? hocam Biraz dozu kaçmış gibi sanki 250 Sekme ne demekChrome gizli sekmelerimin hepsi az önce silindi hiç bişey yapmadım uygulamaya girdim ve 250 den fazla sekmeler gitti işte hepsi geri getirme yolu varmı
PP'deki ablamızı bir joni sins becermemişti, heryerde var maşallah.Chrome gizli sekmelerimin hepsi az önce silindi hiç bişey yapmadım uygulamaya girdim ve 250 den fazla sekmeler gitti işte hepsi geri getirme yolu varmı
Bence Telefondaki Chromdan bahsediyor arkadaş.250 Sekme ??? hocam Biraz dozu kaçmış gibi sanki 250 Sekme ne demek
256GB Ram'i kullanıyorsun ??? XD siz O 250 Sekmeyi açın bakalım Sistem Ne oluyor heleki Laptop ise Nasada roket için fırlatma enerjisi olarak işe başlayabilir
Ayrıca Kim Jong-Un'a Selam'lar Olsun![]()
Knk Neden Söylüyorsun Kadın Tek Başına Videolar Çekiyor Hiç Partneri YokPP'deki ablamızı bir joni sins becermemişti, heryerde var maşallah.
Abey ben kötü birsey demedim yani, her sitede karsıma cıkıyor her seferinde farklı adamlarla özür abi affet.Knk Neden Söylüyorsun Kadın Tek Başına Videolar Çekiyor Hiç Partneri Yok
Konuyla Alakasız Mesaj Ve Yalan Bilgiden Repledim Cimere Attım.
Kardeşim PÖH Evine Geliyor Bittin SenAbey ben kötü birsey demedim yani, her sitede karsıma cıkıyor her seferinde farklı adamlarla özür abi affet.
Neden abi, ben gerçekleri söyledim simdi helikopterle felan FBI gibi almaya gelmezler demiKardeşim PÖH Evine Geliyor Bittin Sen
Geliyorlar Malesef Kardeşim Ben Jandarmayım Ztn Bilgi Sisteminden Baktım Adın Yasin Bittin Sen YasinNeden abi, ben gerçekleri söyledim simdi helikopterle felan FBI gibi almaya gelmezler demi
Adımı nerden bildin abi, valla özür dilerim o ablanın yerine ben çıkarım bu saatten sonra o sitelerde valla affet.Geliyorlar Malesef Kardeşim Ben Jandarmayım Ztn Bilgi Sisteminden Baktım Adın Yasin Bittin Sen Yasin
Affetdim Yasin Artık Sen Oyuncu Olarak Çıkıcaksın O Sitelere.Adımı nerden bildin abi, valla özür dilerim o ablanın yerine ben çıkarım bu saatten sonra o sitelerde valla affet.
Joni abi gelmesindeAffetdim Yasin Artık Sen Oyuncu Olarak Çıkıcaksın O Sitelere.