bana da öyle geliyor muhtemelen ürün kalitesi düşmüştürCoca Colanın tadı mı kötüleşti yoksa benim damak tadım mı değişti anlayamadım ama artık beğenmiyorum.
bana da öyle geliyor muhtemelen ürün kalitesi düşmüştürCoca Colanın tadı mı kötüleşti yoksa benim damak tadım mı değişti anlayamadım ama artık beğenmiyorum.
Pahalı zaten içmiyorum.
Her ürün gibi onunda içeriği değişmiştir eski kola tadı yok cidden.Coca Colanın tadı mı kötüleşti yoksa benim damak tadım mı değişti anlayamadım ama artık beğenmiyorum.
Uykudan ne yazdığımı da bilmiyorum yanlış yazmışım ejsjwjBu arada ev yoğurdundan yapılmış
Ayran >>>>>> bütün içecekler
Ayran için. (İnşaatta çalışan emekçi abiler hariç)Bu arada ev yoğurdundan yapılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uykudan ne yazdığımı da bilmiyorum yanlış yazmışım ejsjwj
kötüleştiği bariz belli. hele şu 3 litreli olanı almayın bile boşa parabana da öyle geliyor muhtemelen ürün kalitesi düşmüştür
Kötü baya sırf annem Coco cola içiyor diye mecbur arada içiyorum turko kola ve lecola çok daha iyi yemeğin yanındaCoca Colanın tadı mı kötüleşti yoksa benim damak tadım mı değişti anlayamadım ama artık beğenmiyorum.
Çok hafif ekşi olacak bide off canım çektiBu arada ev yoğurdundan yapılmış
Fena değil hocam normaline göre tadı daha güzel geliyor@SadeceBirisi. Le Cola harbi iyi mi herkes Le Cola yazıp duruyor. Alt tarafı bi BİM kolası
Tadı kötüleşti malzemeden çaldılar üstüne fiyatını arttırıyorlar eski tadı kalıp fiyatı 40 tl olsa bile sorun etmezdimCoca Colanın tadı mı kötüleşti yoksa benim damak tadım mı değişti anlayamadım ama artık beğenmiyorum.
Pepsi candır.Pepsi >>>>
İyi hocam ne çok asitli nede az yani tam ortası ama 1lt lik Pepsi yada Coco cola iciyorsan sürekli bı anda içersen asiti az gelir ama bir gün Coco cola ile yemek ye bir günde le cola ile yemek ye o karın şişliği yada ağırlığı olmuyor@SadeceBirisi. Le Cola harbi iyi mi herkes Le Cola yazıp duruyor. Alt tarafı bi BİM kolası