Oynadığın oyunu görmüyoruz nerden tahmin edebiliriz.PC den cod mobile oynuyorum. Oyun da neden çok güçlüyüm ? PC den oynadığım için mi yoksa karşımdaki ler bot mu ?
her konuya böyle ters cevap vermek zorunda mısın ?pcde mobile oynuyorum çok gujluyum
evether konuya böyle ters cevap vermek zorunda mısın ?
oyunun sistemini bilen birisi cevap verebilir lütfen herşeye b*k atmayalımOynadığın oyunu görmüyoruz nerden tahmin edebiliriz.
Cod oynamadım ama pupg mobile oynamışdım ve sürekli bot geliyordu ve cod a bildiğim kadarıyla emülatörle oynayanların karsısına mobile oyuncular geliyoroyunun sistemini bilen birisi cevap verebilir lütfen herşeye b*k atmayalım
bak ne kadarda güzel cevap verilebiliyormuş değil miCod oynamadım ama pupg mobile oynamışdım ve sürekli bot geliyordu ve cod a bildiğim kadarıyla emülatörle oynayanların karsısına mobile oyuncular geliyor
Emilatördesin diye gerçek warzone da gg oluyon rekorum 3.lük warzoneda 17-22 kill arası bir kill sayım vardı soloPC den cod mobile oynuyorum. Oyun da neden çok güçlüyüm ? PC den oynadığım için mi yoksa karşımdaki ler bot mu ?
Ekran boyutu avantajın varPC den cod mobile oynuyorum. Oyun da neden çok güçlüyüm ? PC den oynadığım için mi yoksa karşımdaki ler bot mu ?