Neler Yeni

Cod warzone gtx1650de kasıyor!?

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arjin bala
4-5 ay önce 8 GB RAM 512 GB SSD GTX1650 donanımı olan Asus Tuf F15 laptopumda warzone'u yükleyip oynamaya çalıştım. Oyunu açtığımda çok fazla kasıyordu ve saatlerce ekran yüklenmiyordu. Bunun sebebinin RAM den kaynaklandığını düşündüm çünkü artık hemen hemen her oyun 16 gb ve üstü ram ile rahat oynanılıyor. Birkaç ay sonra 8 gb bir ram ve 1 TB 5GB/s SSD taktım. Warzone dışında RDR2, Cyberpunk, Dead island 2, Minecraft oyunlarında kasmadan oynadım ve bu beni mutlu etti. Bugün de warzone yi yükleyip bi deniyim dedim, oyuna girince yine eskiden olduğu gibi kasmaya devam etti. Bu sorun moralimi bozdu. Bu cod warzone yi neden 4 gb ekran kartı ile oynayamıyorum? bir sorun mu var belli değil. Fikirlerinizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamka
4-5 ay önce 8 GB RAM 512 GB SSD GTX1650 donanımı olan Asus Tuf F15 laptopumda warzone'u yükleyip oynamaya çalıştım. Oyunu açtığımda çok fazla kasıyordu ve saatlerce ekran yüklenmiyordu. Bunun sebebinin RAM den kaynaklandığını düşündüm çünkü artık hemen hemen her oyun 16 gb ve üstü ram ile rahat oynanılıyor. Birkaç ay sonra 8 gb bir ram ve 1 TB 5GB/s SSD taktım. Warzone dışında RDR2, Cyberpunk, Dead island 2, Minecraft oyunlarında kasmadan oynadım ve bu beni mutlu etti. Bugün de warzone yi yükleyip bi deniyim dedim, oyuna girince yine eskiden olduğu gibi kasmaya devam etti. Bu sorun moralimi bozdu. Bu cod warzone yi neden 4 gb ekran kartı ile oynayamıyorum? bir sorun mu var belli değil. Fikirlerinizi bekliyorum
Hocam sizce normal değil mi

Spectre_zz

80+ Bronze
Kanka warzone sıkıntı ya bende de 1660 super var warzone ve fortnite bagimlisiyim arada donma yapiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ssneye sinavdan sonra kasim indidimlerinde guzsl bir sey alirim insallah

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arjin bala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizce normal değil mi
sistem gereksinimlerinde min 4 gb diyor. Ama kaldırmıyor. Çok saçma, optimizasyondan dolayı mı böyle?

Kanka warzone sıkıntı ya bende de 1660 super var warzone ve fortnite bagimlisiyim arada donma yapiyor

Ssneye sinavdan sonra kasim indidimlerinde guzsl bir sey alirim insallah
hm 6 gb ekran kartında bile donuyorsa boşver kalsın, cod oynamasam da olur :D
Umarım alırsın

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yağız DERELİ
Masaüstü versiyonunuz için güncel yapılmış bir BO6 testi var.
Yeni warzone BO6 bazlı olduğuna göre almanız gereken performans hakkında biraz fikir verebilir. 1650 Laptop-Masaüstü farkını ve işlemci farkını, warzone'un daha yüksek CPU kullanımına sebep olduğunu da hesaba katarak durumunuzu yorumlayabilirsiniz.

- Ayrıca 4060 ile yapılan BO6 testinde minimum 1080p ayarlarda 6.7gb VRAM kullandığı gözüküyor. VRAM açısından da bunu referans alabilirsiniz.
- RAM kullanımı da 32GB kapasitedeki sistemde 19GB'a kadar çıkabiliyor, onu da hesaba katın.

Son düzenleme:
Top Bottom