Coil Whine'ın kısaltması.CW dediğiniz nedir?
Ses aslında kısık ama bir kere kafaya taktım bunu daha çok dikktaimi çekiyor
kondansatörlerden elektronlar geçerken ürettiği sestir herhangi zararı olmaz doğal bir durum sesi rahatsız edebilir sadece, sesten dolayı garantiyede girmez değişim vs. isterseniz yapmazlar ama normal bir durum özellikle yüksek güç çeken ünitelerdeMerhaba daha yeni msi bir kasa aldım psu lu ve bu kasadan ara ara cızır cızır sesler duyuyorum bu durum coilwhine diye geçiyor sanırım. Bir sorun teşkil eder mi? Özellikle uzun vadede
Sesin zararı yok.Merhaba daha yeni msi bir kasa aldım psu lu ve bu kasadan ara ara cızır cızır sesler duyuyorum bu durum coilwhine diye geçiyor sanırım. Bir sorun teşkil eder mi? Özellikle uzun vadede
kondansatörlerden elektronlar geçerken ürettiği sestir herhangi zararı olmaz doğal bir durum sesi rahatsız edebilir sadece, sesten dolayı garantiyede girmez değişim vs. isterseniz yapmazlar ama normal bir durum özellikle yüksek güç çeken ünitelerde
Ses dışardan duyuluyor kısık bir cızırdama sesi özellikle oyuna girerken veya çıkarken falan oluyor.cw ise zararsız, sesi umarım rahatsız etmiyordur.
Hocam sanırım bu ses karttan gelmiyor ama eminde değilimSesin zararı yok.
Ses ise tamamen şans işi.
İlla cw'siz kart ariyorsan sıfır almanı önermem aldığın her kartta çıkabilir.
Bana göre en mantıklı çözümü elindeki kartı satıp ikinci elden cw'siz kart bulmak.
%99.9999 ihtimal cw sesi anlasanız bile yapacak bir şey yok zararsız bir durumSes dışardan duyuluyor kısık bir cızırdama sesi özellikle oyuna girerken veya çıkarken falan oluyor.
CW anakart ve gpudada görülüyormuş ama onlar olsa dışarıdan çok kolay duyulmazdı sanırım. CW olduğunu anlama yolu var mı?
Cw PSU ve monitörden de gelebilir.Ses dışardan duyuluyor kısık bir cızırdama sesi özellikle oyuna girerken veya çıkarken falan oluyor.
CW anakart ve gpudada görülüyormuş ama onlar olsa dışarıdan çok kolay duyulmazdı sanırım. CW olduğunu anlama yolu var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sanırım bu ses karttan gelmiyor ama eminde değilim
yokGarantiye girme ihtimali yok mu bu sorunun?
Yani belirli bir seviye üstüne bazen ise yarayabiliyor.Garantiye girme ihtimali yok mu bu sorunun?