Neler Yeni

Comnet internet sorunu

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Şu an comnet kullananlar internet bağlantısında sorun yaşıyor musunuz, benim bağlantım gitti müsteri hizmetlerini ariyorum telefon calmıyor bile

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Şu an comnet kullananlar internet bağlantısında sorun yaşıyor musunuz, benim bağlantım gitti müsteri hizmetlerini ariyorum telefon calmıyor bile
dün akşam yaşadım sabah düzelmiş. İlk defa geldi başıma.

Shourd

80+ Gold
bizim buralarda yok ama google yorumları baya köyü kibi imkanın varsa değişebilirsin sürekli oluyor ise

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dün akşam yaşadım sabah düzelmiş. İlk defa geldi başıma.
dün aksam yaşadım şimdide aynisi yasaniyor hic olmazdi böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizim buralarda yok ama google yorumları baya köyü kibi imkanın varsa değiş derim
hocam 2 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle oldu yıllık abonelik aldım 1000mbps

Aliemin84

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Emin
dün aksam yaşadım şimdide aynisi yasaniyor hic olmazdi böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 2 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle oldu yıllık abonelik aldım 1000mbps
Hocam forumda comnet rezaleti diye bir konu acılmıstı.Sorun var galıba genel olarak.

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Bence de bu aralar genel sorunu var.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
3 ay kullandım 1 kere sorun sıkıntı yaşamadım ama 15 yıldır internet kullanıyoruz böyle rezalet de görmedim gerçekten 2 gündür saat 17:00dan sonra internet gidiyor çıkıp açıklama yapan bir yetkili bile yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ufuk imrah
Allah böyle şirketin belasını versin 5 gündür ne kimseye ulaşılıyor ne arıza kaydı oluşturuluyor saat 3-4 gibi başlıyorlar yavaşlatmaya 6 da kesiliyor ne iş yaptırıyorlar ne maç izlettiler abi rezilsiniz rezil!!! Toplu şikayet edelim ne gerekiyorsa bu böyle olmaz valla sinir krizi geçiriyorum evde.........

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Erdem çay
7 gündür problem var kesiliyor geliyor hız 1-2 mgbt.

Oyun oynamak ve film izlemek imkansız.

Firma ise hiçbir açıklama yapmıyor. Yapamıyor yada yapması için bir sebep yok niye yapsınlarki zaten içerde günü olan yakıp çıkamıyor. İptal ettirse port ve kurulum ücreti derdi var.

Firma herşeyin farkında elinde çok fazla koz var ve onu art niyetli bir şekilde kendi çıkarlarına kullanıyor.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
cimere şikayet talebi oluşturun ulaştırma bakanlığı üzerinden
Allah böyle şirketin belasını versin 5 gündür ne kimseye ulaşılıyor ne arıza kaydı oluşturuluyor saat 3-4 gibi başlıyorlar yavaşlatmaya 6 da kesiliyor ne iş yaptırıyorlar ne maç izlettiler abi rezilsiniz rezil!!! Toplu şikayet edelim ne gerekiyorsa bu böyle olmaz valla sinir krizi geçiriyorum evde.........
7 gündür problem var kesiliyor geliyor hız 1-2 mgbt.

Oyun oynamak ve film izlemek imkansız.

Firma ise hiçbir açıklama yapmıyor. Yapamıyor yada yapması için bir sebep yok niye yapsınlarki zaten içerde günü olan yakıp çıkamıyor. İptal ettirse port ve kurulum ücreti derdi var.

Firma herşeyin farkında elinde çok fazla koz var ve onu art niyetli bir şekilde kendi çıkarlarına kullanıyor.

Bünyamina

80+ Platinum
Hala sorun devam ediyor mu ?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Kulübe hoşgeldin dostum :D 5 gündür var bu sorun.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
arda
Abdullah hala kullanıyor mu paylaşım yaptı mı bilen var mı ? Zamanında comnet videosu çekmişlerdi mert kuşkapan ile. Mert zaten klasik bildiğimiz gibi turk telekomu suçladığı storyler attı. Mertin anlamadığı şu ki destek kaydı açamıyoruz, comnet kesintisiz internet diye tweet atıyor :D hiçbir açıklama yapmıyor şaka gibi firma ya. Sadece uygulamada genel sorun yazıyor 6 gündür. Gerçekten çok komik insanlar bunlar. Büyük hiç bir youtuber video bile yapmamış. Diyecek söz bulamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,931
Üyeler
162,581
Son üye
kravatt
Top Bottom