dün akşam yaşadım sabah düzelmiş. İlk defa geldi başıma.Şu an comnet kullananlar internet bağlantısında sorun yaşıyor musunuz, benim bağlantım gitti müsteri hizmetlerini ariyorum telefon calmıyor bile
bizim buralarda yok ama google yorumları baya köyü kibi imkanın varsa değişebilirsin sürekli oluyor iseŞu an comnet kullananlar internet bağlantısında sorun yaşıyor musunuz, benim bağlantım gitti müsteri hizmetlerini ariyorum telefon calmıyor bile
dün aksam yaşadım şimdide aynisi yasaniyor hic olmazdi böyledün akşam yaşadım sabah düzelmiş. İlk defa geldi başıma.
hocam 2 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle oldu yıllık abonelik aldım 1000mbpsbizim buralarda yok ama google yorumları baya köyü kibi imkanın varsa değiş derim
Hocam forumda comnet rezaleti diye bir konu acılmıstı.Sorun var galıba genel olarak.dün aksam yaşadım şimdide aynisi yasaniyor hic olmazdi böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 2 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle oldu yıllık abonelik aldım 1000mbps
Allah böyle şirketin belasını versin 5 gündür ne kimseye ulaşılıyor ne arıza kaydı oluşturuluyor saat 3-4 gibi başlıyorlar yavaşlatmaya 6 da kesiliyor ne iş yaptırıyorlar ne maç izlettiler abi rezilsiniz rezil!!! Toplu şikayet edelim ne gerekiyorsa bu böyle olmaz valla sinir krizi geçiriyorum evde.........
7 gündür problem var kesiliyor geliyor hız 1-2 mgbt.
Oyun oynamak ve film izlemek imkansız.
Firma ise hiçbir açıklama yapmıyor. Yapamıyor yada yapması için bir sebep yok niye yapsınlarki zaten içerde günü olan yakıp çıkamıyor. İptal ettirse port ve kurulum ücreti derdi var.
Firma herşeyin farkında elinde çok fazla koz var ve onu art niyetli bir şekilde kendi çıkarlarına kullanıyor.