Neler Yeni

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Comnet - TurkNet İş Birliği​

* 2 Ay Ücretsiz İnternet: İlk iki ay internet faturanızı TurkNet karşılıyor.
* Ücretsiz Kurulum/Aktivasyon Hizmeti: Yeni bağlantınız için kurulum/aktivasyon masrafları TurkNet karşılayacak.
* Arkadaşını Getir Kampanyası: TurkNet’e katıldıktan sonra, her getirdiğiniz arkadaşınız için artı 1 ay ücretsiz internet.
TurkNet, sizlere en hızlı şekilde internet hizmeti sunmak için ayrıca geçiş, kurulum ve aktivasyon işlemlerinize de öncelik verecektir.
TurkNet yeni abonelik için;
TurkNet Çağrı Merkezi 0850 288 8080’i arayabilir ya da https://turk.net linkinden ulaşacağınız abonelik formunun 4’üncü adımında, sizin için otomatik olarak doldurulacak indirim koduyla abonelik işleminizi tamamlayabilirsiniz.
Siz değerli kullanıcılarımızın internet hizmetini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sürdürebilmesi için destek olan TurkNet ailesine çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla
Comnet

PROMOSYON KODU " COMNETOZEL2024 " kodudur. Geçişte herhangi bir kurulum aktivasyon ücreti ödemiyorsunuz.

WhatsApp Görsel 2024-12-11 saat 17.58.28_133efbe1.jpgWhatsApp Görsel 2024-12-11 saat 17.59.35_e96abe7e.jpg

* Tıkla gelsin King Ping kampanyası veya arkadaşını getir koduyla COMNETOZEL2024 kampanyası birleşmemektedir.

Son düzenleme:

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan balcı
bu ne şimdi anlamadım

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,787
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Belirttiğin 2 ay internet ile + 1 ay arkadaş kuponu birleşiyormu? Birleşmiyor galiba?
Güzel de 2 ay sonra birçok firma zam yapacak o zaman da 500TL Turknete vermek pahalı gelecek bana Gigafiber olmadığı için.
Değermi Turknete geçmeye kısaca?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reyconjeff

80+ Bronze
Belirttiğin 2 ay internet ile + 1 ay arkadaş kuponu birleşiyormu? Birleşmiyor galiba?
Güzel de 2 ay sonra birçok firma zam yapacak o zaman da 500TL Turknete vermek pahalı gelecek bana Gigafiber olmadığı için.
Gigafiber olmadığı her seneryado turknet geçmek mantıksız. Yıllardır 2 adresimde türknet kullanıcısı olarak söylüyorum.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
onu bende deneyeceğim şimdi hocam. zam konusunda haklısınız ama 2 ay lık ücretsiz hizmeti şimdilik kullanmak çok mantıklı daha sonrasında istersek baska bir ISS e geçebiliriz.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
millenicom kullanıyorum hocam şuan sıkıntı yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR