Yardım CoolerMaster psu alınır mı?

cansux

80+
Reaksiyon skoru
124
Bu psu alınır mı, alacağım kasa içerisinde stok olarak geliyor redditte hakkında pek olumlu yorumlar göremedim 2-3 ayda bozulduğunu söyleyenler olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu psu alınır mı, alacağım kasa içerisinde stok olarak geliyor redditte hakkında pek olumlu yorumlar göremedim 2-3 ayda bozulduğunu söyleyenler olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz?

v1 modeli patlamasıyla ünlü zaten , fena değil sanırım v3 modeli fakat https://www.akakce.com/power-supply...wt-1200-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,638619801.html benzer fiyata şu varken bakılmasına bile gerek yok.

Kötü değil. C+ bir ürün.

Sistemi atın bi bakalım
İnce hesap pc toplama sihirbazından kasa kısmına cooler master yazarak bulabilirsin seçenekleri İncehesap harici sitelerdede istediğim diğer bileşenler yok psusuz olan 3 fanlı içinde psu olanda pek güvenilir gelmedi gibi.

Hazır sistem alacağım için seçemiyorum ya kasada arka fan olmayacak 3 fan olacak ya da 4 fanlı olacak bu psu olacak çok istediğim bi kasa var durum böyle maalesef.
tier liste B gözüküyor yani en iyinin bir altı fakat dediğim gibi v1 modeli patlamasıyla ünlü maalesef :D @yusuf7878 daha iyi bilir ona da soralım.

tier liste B+ gözüküyor yani en iyinin bir altı fakat dediğim gibi v1 modeli patlamasıyla ünlü maalesef :D @yusuf7878 daha iyi bilir ona da soralım.
Tierlist biraz kafasına göre veriyor. C+ üstünü geçmez bana göre. İç bileşenleri aman aman iyi değil. Muhtemelen LLC kullanıyor diye B yapmışlar.

Hakkında tek yorum bulamadım bir kaç tane yabancıların yorumu var onlarda 2 ayda 2 tanesinin bozulduğunu yazmış.
Türkiye de hiç alan yokmu bunu anlamadım yorumu da yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tierlist biraz kafasına göre veriyor. C+ üstünü geçmez bana göre. İç bileşenleri aman aman iyi değil. Muhtemelen LLC kullanıyor diye B yapmışlar.
Uzun yıllar 6-7 yıl sorunsuz kullanacağım bir psu arıyorum alacağım ekran kartı minimum 330w işlemci de 120 w güç çekiyor sorun çıkmayacaksa tercih edebilirim hiç anlamıyorum.

Uzun yıllar 6-7 yıl sorunsuz kullanacağım bir psu arıyorum alacağım ekran kartı minimum 330w işlemci de 120 w güç çekiyor sorun çıkmayacaksa tercih edebilirim hiç anlamıyorum.
Enermax daha iyi fakat seçemiyorum ince hesapta yok. Ayrı ayrı almama da izin vermiyor.

Enermax daha iyi fakat seçemiyorum ince hesapta yok. Ayrı ayrı almama da izin vermiyor.
6-7 yıl içinse nzxt falan almanız gerekiyor

Geri