692 TL'miş şu andaAkakçe'ye ara sıra bak la şunları yazmadan evvel. 750 lira olmuş![]()
Sitenin yöneticisi olan birisi RGB değil ve komple mesh değil gibi bir yoruma dayanarak alınmaz diyorsa bu konu böyle uzayıp gider işte.Zevkler ve renkler bir de kasalar ...
692 TL'miş şu anda
SenZevkler ve renkler bir de kasalar ...
oha rgb ve önü MESH kesin alınır asus rog alacağıma bunu alayımBunda RGB var. Tam sizlik, kalite RGB ile ölçülüyor ya hocam![]()
GAMETECH Colder Mesh 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMETECH Colder Mesh 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kişisel düşünce biraz.Sitenin yöneticisi olan birisi RGB değil ve komple mesh değil gibi bir yoruma dayanarak alınmaz diyorsa bu konu böyle uzayıp gider işte.
argb olmayan anakart mı olur ? (!)Gametech kasayı öneren de buraydı. Zamanında Corsair 275R alınmaz diyen de buraydı.
ARGB girişi yok diye Anakart kötüleyen de buraydı.
Bana mı dedin anlamadım. Bana dediysen cevaplayayım.Gametech kasayı öneren de buraydı. Zamanında Corsair 275R alınmaz diyen de buraydı.
ARGB girişi yok diye Anakart kötüleyen de buraydı.
Mesajı bende anlamadım ama anladığım kadarıyla senin bu konuna gönderme yapıyorBana mı dedin anlamadım. Bana dediysen cevaplayayım.
Şu an kullandığım anakartı yeni aldım ve ARGB portu yok. Tamamen VRM ve F/P olması amacıyla aldım.
Gametech kasayı 400 lirayken önerdiğim doğrudur. Şu an 588 TL, asla alınmaz. MAG Forge 100R de alınmaz bu arada. Formalite icabı attım buraya.
275R'yi de 800 lira bandındayken alınmaz dedim.
Lafın bana değilse önemseme yazdıklarımı ama bana dediysen buyur konuşalım.
Burada çok uzun zamandır yoksun ki Sepultura. Daha önceden neler neler döndü. Anakartta ARGB girişi yok diye Anakarta çöp diyenler mi dersin, kasa küçük hava akışı kötü olur diyen vs vardı.Bana mı dedin anlamadım. Bana dediysen cevaplayayım.
- Şu an kullandığım anakartı yeni aldım ve ARGB portu yok. Tamamen VRM ve F/P olması amacıyla aldım.
- Gametech kasayı 400 lirayken önerdiğim doğrudur. Şu an 588 TL, asla alınmaz. MAG Forge 100R de alınmaz bu arada. Formalite icabı attım buraya.
- 275R'yi de 800 lira bandındayken alınmaz dedim.
Lafın bana değilse önemseme yazdıklarımı ama bana dediysen buyur konuşalım.