🔥İndirim Corsair 275R AirFlow 664 TL!

Adam gibi markanın adam gibi ürününü almanın adam gibi ürün aldım demek dışında hiçbir faydası yok
Evet o yuzden gidip turbox ürünü alabilirsin
Başka zaman heryerde turboxlara sallayan tayfa şimdi marka ürünü almak boş diyorsa
Konuşma bitmiştir.

AlInMaZ RgB yOk heueheueh corsair yazısı yeter

Evet o yuzden gidip turbox ürünü alabilirsin
Başka zaman heryerde turboxlara sallayan tayfa şimdi marka ürünü almak boş diyorsa
Konuşma bitmiştir.
Dalgamı geciyosun canım ben turbox mu alın dedim markalı ürün almasanız da olur dedim

İyilik beklentim yok. İsterseniz konuyu silip ban atabilirsiniz. Ayrıca ''konularını'' değil, konuyu. Konu benim konum, çoğul değil.

Bu arada ''iyilikte'' değil ''iyilik de'' yazılır.
Ortamı yumuşatmak için metanetini koruyarak bir espri yapmış. Ne olur gülüp geçsen dostum?
Altı üstü bir konu da medeni tartışma yapıyorsunuz. Kan davalıymış gibi muamele yapmana gerek yok. Yok yazım hatası düzeltme, yok istersen ban at demeler. Bu kadar gergin ve dolu olmayın, çabuk yaşlanırsınız walla :d

Uygunsuz davranış, agresif dil.
Ortamı yumuşatmak için metanetini koruyarak bir espri yapmış. Ne olur gülüp geçsen dostum?
Ne alakası var konuyla peki attığı mesajın? Bu kadar yalaka olma. Benim hiçbir beklentim yok yönetimden. O attığı mesaj tamamen gereksiz mesaj. Koca forumun yöneticisinin dediği laflar açıkçası çok komik geliyor bana.

Güzel bir kasadır, ortalama 750 TL civarlarında takılıyordu. Yaklaşık 100 liralık bir indirim söz konusu. Kasa arayışı içerisinde olan arkadaşlara tavsiye edebilirim.

Alıntıyı görüntüle

Ürünün resmi sitesi;
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-siyah-s-argb-fanli-atx-fiyati,918719676.html bu varken almazdım etikete para veriyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,062
Üyeler
192,603
Son üye
xkraltrx82
Geri