Corsair HS35 Alınır mı ?

SmhDiff!

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Çoğunlukla csgo valorant gibi fps oyunları oynuyorum arada GTA5 giriyorum. Stereo olması fps oyunlarında ses kasmada sıkıntı yaşatır mı? 7.1 olmamasından dolayı pişman olmak istemiyorum. Özellikle uzun zaman kullanmış arkadaşlar yazarsa çok sevinirim teşekkürler. Bu arada yaşadığım yerde sürekli elektrik gidip gelmeleri söz konusu bundan önceki rampage kulaklığım elektrik gidip gelince bozuldu. Umarım aynı sorun alacağım kulaklıkta olmaz.

Ben kullandım 8 ay kadar sanırım.
Çok uzun saatler takıyordum fakat rahattı.
Çok iyi bir kalitesi vb. yok ama fiyatına göre gayet iyi ve kullanışlı bence.
Diğerleri pek önermiyor gerçi.

Malzeme kalitesi kötü anladığım kadarıyla. Başka bir ürün önerebilir misiniz?

Benim kardeşim üstüne asılıp kasanın kulaklık girişini kırmasına reğmen kulaklığa bir şey olmadı.
Bilemiyorum, belki de bana sağlamı gelmiştir :)
Normalde forumda kullanan biri fotoğrafını atmıştı kafadında kırılmıştı adamın şaşırdım

Normalde forumda kullanan biri fotoğrafını atmıştı kafadında kırılmıştı adamın şaşırdım
Açıkçası ben de anlamıyorum.
Kulaklığı aldığımdan beri kardeşimin kulaklığa yapmadığı kalmadı ama hala sağlam.
İnsanların kafasında falan kırılıyor oysaki.
Kardeşim bu kulaklığın kablosunu ayağına dolamış bilgisayarda çizgi film izlerken.
Sonra kalkıp koşarak odadan çıkınca çatur çutur kırılmış kasanın kulaklık girişi.

Açıkçası ben de anlamıyorum.
Kulaklığı aldığımdan beri kardeşimin kulaklığa yapmadığı kalmadı ama hala sağlam.
İnsanların kafasında falan kırılıyor oysaki.
Kardeşim bu kulaklığın kablosunu ayağına dolamış bilgisayarda çizgi film izlerken.
Sonra kalkıp koşarak odadan çıkınca çatur çutur kırılmış kasanın kulaklık girişi.
Ne hayattalr var be...

drop plus kullanıyorum öneririm yaklaşık 1 yıl oldu hiç bir sıkıntısını görmedim pedler biraz terletiyor ama olacak o kadar

1 Haftadır kullanıyorum rahat memnunum fakat iade edip biraz daha ekleyip üzerine şuan indirimde ki hs50 pro veya asus tuf h5 lite almayı düşünüyorum sanada tavsiye ederim üzerine ekleyebiliyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,567
Üyeler
190,931
Son üye
ensmrt98
Geri