Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Corsair Void Elite Kablosuz RGB 7.1 1.899 TL

Cihangir

80+ Gold

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
çok çok ağır kulaklık ya usbsini kullandım sevemedim ses hissiyatı da biraz garip ama iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablolu olanı normalde 1700 TL
mediamarktta 1099du aylarca

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
1099'a aldığım hyperx core wireless'ı iade ediyordum az kalsın :D
kulaklığın ses kalitesi nasıl sizde bende aldım valoranta pc sesi oyun sesi her şey full ama ses çok az geliyordu dts felan kurulu farklı bi ayar yapmak gerekiyormu sizde durum nedir

En İyi Cevap
3
Hem kablolusunu hem wirelessını kullandım bu fiyatı haketmiyor bence.

Cihangir

80+ Gold
kulaklığın ses kalitesi nasıl sizde bende aldım valoranta pc sesi oyun sesi her şey full ama ses çok az geliyordu dts felan kurulu farklı bi ayar yapmak gerekiyormu sizde durum nedir
bendede az bide 7.1 olmasına rağmen ses iyi kasılmıyor. gamepower medusa da kullandım onda sesler daha iyi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,240
İsim
Diyarhan
Bu ürünü Bi türlü sevemedim. Bana göre kötü bir ürün. Cloud Core Wireless veya cloud 2 wireless alınır bu fiyatlara

DeeCG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Karsli
Agalar ben bunu almayı düşünüyorum kablosuz kulaklıkara göre fiyatı cazip geldi tavsiye edermisiniz pişman olur muyum

Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Aşko Kuşko
Ses kalitesi çok iyi bence, dip ses ise yok desem yeridir. Oyunla veya bilgisayarınızla ilgili bir problem olabilir. Ya da ürün bazlı bir problemdir. Çünkü bu kulaklığın sesi çok yüksek çıkıyor. CS'de fullersem sağır olurum herhalde. Müzik dinlerken yüzde 20 falan yetiyor, fulleyince kulağım acıyor. Not: Hyper Cloud Core Wirelesss'ten bahsediyorum.

Ayrıca yazılımsal olarak sesi arttırmak isterseniz Peace equalizer güzel fakat ben bu programı monitörümün hoparlörünün sesini açmak için kullanıyorum. Bu kulaklıkta gerek duymadım..

Son düzenleme:

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
çok çok ağır kulaklık ya usbsini kullandım sevemedim ses hissiyatı da biraz garip ama iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

mediamarktta 1099du aylarca
Corsair kulaklıklar neden böyle ağır. Bende de hs50 pro var en bariz kötü yanı ne deseler ağırlığı derim.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
En İyi Cevap
3
Corsair kulaklıklar neden böyle ağır. Bende de hs50 pro var en bariz kötü yanı ne deseler ağırlığı derim.
Hocam bu linkteki kulaklık serisi gerçekten kullandığım en rahat kulaklıklar diyebilirim.
Bu ürünü Bi türlü sevemedim. Bana göre kötü bir ürün. Cloud Core Wireless veya cloud 2 wireless alınır bu fiyatlara
Açıkçası linkteki ürünü bende önermem ancak cloudlardan kötü olduğunu düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,360
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom