Cihangir
80+ Gold
kablolu olanı normalde 1700 tlkablosuz versiyonunumu 500 TL aldiniz
kablolu olanı normalde 1700 tlkablosuz versiyonunumu 500 TL aldiniz
mediamarktta 1099du aylarcakablolu olanı normalde 1700 TL
kulaklığın ses kalitesi nasıl sizde bende aldım valoranta pc sesi oyun sesi her şey full ama ses çok az geliyordu dts felan kurulu farklı bi ayar yapmak gerekiyormu sizde durum nedir1099'a aldığım hyperx core wireless'ı iade ediyordum az kalsın
bendede az bide 7.1 olmasına rağmen ses iyi kasılmıyor. gamepower medusa da kullandım onda sesler daha iyikulaklığın ses kalitesi nasıl sizde bende aldım valoranta pc sesi oyun sesi her şey full ama ses çok az geliyordu dts felan kurulu farklı bi ayar yapmak gerekiyormu sizde durum nedir
Ses kalitesi çok iyi bence, dip ses ise yok desem yeridir. Oyunla veya bilgisayarınızla ilgili bir problem olabilir. Ya da ürün bazlı bir problemdir. Çünkü bu kulaklığın sesi çok yüksek çıkıyor. CS'de fullersem sağır olurum herhalde. Müzik dinlerken yüzde 20 falan yetiyor, fulleyince kulağım acıyor. Not: Hyper Cloud Core Wirelesss'ten bahsediyorum.kulaklığın ses kalitesi nasıl sizde bende aldım valoranta pc sesi oyun sesi her şey full ama ses çok az geliyordu dts felan kurulu farklı bi ayar yapmak gerekiyormu sizde durum nedir
Corsair kulaklıklar neden böyle ağır. Bende de hs50 pro var en bariz kötü yanı ne deseler ağırlığı derim.çok çok ağır kulaklık ya usbsini kullandım sevemedim ses hissiyatı da biraz garip ama iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
mediamarktta 1099du aylarca
James Donkey ile de bunu karşılaştırmazsın2 tane aldım bu kulaklıktan 2sinide kırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 yıldır kullandığım James Donkey sapasağlam duruyor ama
hyperx core wireless'ı benimde alasım var nasıl kulaklık1099'a aldığım hyperx core wireless'ı iade ediyordum az kalsın
Hocam bu linkteki kulaklık serisi gerçekten kullandığım en rahat kulaklıklar diyebilirim.Corsair kulaklıklar neden böyle ağır. Bende de hs50 pro var en bariz kötü yanı ne deseler ağırlığı derim.
Açıkçası linkteki ürünü bende önermem ancak cloudlardan kötü olduğunu düşünmüyorum.Bu ürünü Bi türlü sevemedim. Bana göre kötü bir ürün. Cloud Core Wireless veya cloud 2 wireless alınır bu fiyatlara