tabii ki fakat her sitede aynı durum yaşanmıyor ,ben kullananlardan şikayet varmı amacında sormuştumkorsan içerik indiriyorsanız bunda bir güvenlik arıyamassınız hiçbir korsan sitesi %100 güvenli değildir
çoğu crack sitesi oyunları kendi cracklemez büyük crack siteleri vardır şimdi isimlerini söylemek istemiorum bunların dosyalarını kopalar büyük ihtimalle bahsettiğiniz sitede öyle yapıyor gibi duruyor ismi pek tanınmış bir isim gibi gelmedi ama tabi içine ne koyuyorlardır bilememtabii ki fakat her sitede aynı durum yaşanmıyor ,ben kullananlardan şikayet varmı amacında sormuştum
Korsan onermiyoruz ama illa indiririm dersen daha güvenli sitelere yönelarkadaşlar merhabalar iyi günler, crackgods sitesi nasıldır virüslü müdür ,hiç kullandınız mı cevaplarınızı bekliyorum
mesela ?Korsan onermiyoruz ama illa indiririm dersen daha güvenli sitelere yönel
forumda crack korsan sitelerini önermek yasak isteğinizi kimse yerine getiremezmesela ?
(bu site zaten yabancı bi site indireceğim oyun türk sitelerinde yok ondan bunu soruyorum)
Yasakmesela ?
(bu site zaten yabancı bi site indireceğim oyun türk sitelerinde yok ondan bunu soruyorum)
Oyunun ismi ne ki.mesela ?