Lxran 80+ Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 139 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim Kürşat Emin SELÇUK Pazar, 16:15 #1 selamun aleyküm arkadaşlar elimde bulunan m2 ssde sorun oldu 1mb olarak gözüküyor seri numarasından sorgulattım hala değiştirilebilir olarak gözüküyor nasıl iade edeceğim ve yeni ürün talep edeceğim
selamun aleyküm arkadaşlar elimde bulunan m2 ssde sorun oldu 1mb olarak gözüküyor seri numarasından sorgulattım hala değiştirilebilir olarak gözüküyor nasıl iade edeceğim ve yeni ürün talep edeceğim
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 14,019 Pazar, 16:15 #2 Nerden aldıysan oraya götür fatura ve garanti belgesi ile birlikte
Lxran 80+ Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 139 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim Kürşat Emin SELÇUK Pazar, 16:25 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gurkanpiro yazmış: Nerden aldıysan oraya götür fatura ve garanti belgesi ile birlikte Devamı için tıklayın... hocam 2.el olarak aldım ürün nereden alındı bilmiyorum
Gurkanpiro yazmış: Nerden aldıysan oraya götür fatura ve garanti belgesi ile birlikte Devamı için tıklayın... hocam 2.el olarak aldım ürün nereden alındı bilmiyorum
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 14,019 Pazar, 16:27 #4 Lxran yazmış: hocam 2.el olarak aldım ürün nereden alındı bilmiyorum Devamı için tıklayın... Faturası ve garanti belgesi varmu
Lxran yazmış: hocam 2.el olarak aldım ürün nereden alındı bilmiyorum Devamı için tıklayın... Faturası ve garanti belgesi varmu
Lxran 80+ Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 139 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim Kürşat Emin SELÇUK Pazar, 16:29 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Gurkanpiro yazmış: Faturası ve garanti belgesi varmu Devamı için tıklayın... faturası yok ancak garanti belgesi duruyor crucial sitesinde değiştirilebiliyor yazıyordu
Gurkanpiro yazmış: Faturası ve garanti belgesi varmu Devamı için tıklayın... faturası yok ancak garanti belgesi duruyor crucial sitesinde değiştirilebiliyor yazıyordu