Paftie
80+
- Reaksiyon skoru
- 135
Hile kullanan insanlara laf etmek yerine valve filan etsen daha iyi olurMotor nöron becerileriniz ortalamanın çok mu altında? Hile kullanmanı geçtim niye teşvik ediyorsun?
Hile kullanan insanlara laf etmek yerine valve filan etsen daha iyi olurMotor nöron becerileriniz ortalamanın çok mu altında? Hile kullanmanı geçtim niye teşvik ediyorsun?
Benim yazdığımla alakalı olduğunu sanmıyorum malum günde değilsen gereksiz alınganlığın lüzumu yok. İstediğin gibi çevirip kullan.fikir verdim arkadaşın kullanası varsa sonra düzeltmiştim aslında sildim de sırf sen böyle yazdın diye eski haline çevireceğim şimdi
kesinlikle ben valve çalışanı mıyımda insanları hileden uzaklaştırmaya çalışacağım sen bi kural koyarsın uymayanlara caydırıcı ceza verirsin o zaman zaten sorun kalmaz ortada lobiden türklerle maç giriyoruz karşıya hile geliyor bizim türkler adam akıllı hileyi araştırsada bulamıyor karşıdaki ruslarda içinden geçiyor yardım bile ediyorum takımımdaki türklereHile kullanan insanlara laf etmek yerine valve filan etsen daha iyi olur
Hırsıza laf etme ev sahibine laf et diyorsun yani.Hile kullanan insanlara laf etmek yerine valve filan etsen daha iyi olur
kim ne derse desin daha önce de bu muhabbetlerden bir sürü kişiyle tartıştım hala aynı görüşteyimBenim yazdığımla alakalı olduğunu sanmıyorum malum günde değilsen gereksiz alınganlığın lüzumu yok. İstediğin gibi çevirip kullan.
Farkettiysen sadece neden kullandığını sordum herhangi bir baskılayıcı cümlem de olmadı kullanma vs gibi. İsteyen istediğini yapabilir elbette, zannımca teşvik etmemen gerektiğini ilettim bu kadar.kim ne derse desin daha önce de bu muhabbetlerden bir sürü kişiyle tartıştım hala aynı görüşteyim
Bloody nin bazı mouse modelleri cs de banli diye biliyorum yanlış bilmiyorsamBilgisayarda herhangi bir şey yok öncesinde de indirmedim ilk hesabım 20 saat ve arkasından 1 hafta yedi sonra bi arkadaşımın hesabıyle girdim dedim ki herhalde fazla report yemekten güven seviyesi düştü o yüzden direkt ban yiyorum ama yeni hesapta ban yedi bilgisayarda herhangi bir yazılım yok fakat mouse de ak macrosu var bunu oyunun görebileceğini sanmıyorum,biri bana bu durumu açıklasın
hile dolu oyunda aglamaya devam et o zamanHırsıza laf etme ev sahibine laf et diyorsun yani.
Bı sen mi akillisin hocam macro ile giriyonacısıyla bizde anladık,kimse yemez bize denk gelir