sorusorwak
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Ak 47 Phantom Disruptor artar mı üstünde 2 tane 2022 antwerp renegades holo varBütçen ne skin için
Ak 47 Phantom Disruptor artar mı üstünde 2 tane 2022 antwerp renegades holo varBütçen ne skin için
mac 10 disko teknoloji mp9 besin zinciri olabilir
Ak-47 frontside misty ya da ice coaled düşünüyorum şuan fakat steam arjantinde oyunlara zam gelmiş tlou spiderman vs yaaz indirimlerinden önce tr ye gelmesi ihtimalini göz önünde tutarak tlou da alabilirimBütçen ne skin için
Frontside a para vermeAk-47 frontside misty ya da ice coaled düşünüyorum şuan fakat steam arjantinde oyunlara zam gelmiş tlou spiderman vs yaaz indirimlerinden önce tr ye gelmesi ihtimalini göz önünde tutarak tlou da alabilirim
Ak için öneri var mı peki biraz renkli bir şeylerFrontside a para verme
Bütçen.nedirAk için öneri var mı peki biraz renkli bir şeyler
AWP hezeyanda güzel gibi duruyor
Bütçen.nedir
300-500 arası ama 400 geçmezse iyi olur
M4a4 ve aug için öneriniz var mı ?Chromatic aborration muydu ona bak ww veya bs düşük flotatli, beğenmezsen awp paw rate patternli bakarız
Tooth fairy ve Arctic WolfM4a4 ve aug için öneriniz var mı ?
Siz yazmadan önce M4 e spider Lilly aldım satıp geri tooth fairy mi alıyım artuç wolf un az aşınmışı pahalı görevde kullanılmış mi aliyim ?Tooth fairy ve Arctic Wolf
Görevde kullanılmış al arctic wolfu. Spider lilly aldıysan gerek yok çok güzel skindir o da.Siz yazmadan önce M4 e spider Lilly aldım satıp geri tooth fairy mi alıyım artuç wolf un az aşınmışı pahalı görevde kullanılmış mi aliyim ?
M4 mantıklı duruyor aralarındaHidden Hero (Foil)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ups s olarak elimde ticket to hell var belki black lotusda alabilirim
The coalition savaş görmüş alabiliyorum sadece 230Tl
P2000 almalımıyım ? Çok oynayan birisi değilim
Aug hoş duruyor ama eskimişi az aşınmışının 3 katı fiyatında ?
Deagle da hoş duruyor
Living colour da aklımda olan bir skin fakat yine eskimiş hali görevde kullanılmıştan pahalı neden böyle ?
Atheris mw kullanıyorum fakat çok yavaş degerleniyorHocam değerlenecek bir AWP skini önerir misiniz? 100-200 TL aralığında.