Neler Yeni

CS:GO Devri An itibariyle bitti, Hoş geldin CS 2

The Semih

80+ Gold
Hocam sunucular felan kapatıldığına göre çok uzak bir tarih olmasının imkanı yok, herkes bir açıklama bekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala 64tick iddiaları var, betada böyle olabilir orjinalde kalkıcakmı acaba
Valve açıklama bile yapamıyor çok sinir bozucu bir firma Twitter hesapları bile 2019 son gönderi.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Reindi

80+ Silver
Hocam sunucular felan kapatıldığına göre çok uzak bir tarih olmasının imkanı yok, herkes bir açıklama bekliyor

hala 64tick iddiaları var, betada böyle olabilir orjinalde kalkıcakmı acaba
tickrati bitiriyoruz dediler kalkacak tabi kalkmazsa vallaha umrumda olmaz valoya devam ederim ben cs2 yi en çok tick için bekledim

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
tickrati bitiriyoruz dediler kalkacak tabi kalkmazsa vallaha umrumda olmaz valoya devam ederim ben cs2 yi en çok tick için bekledim
başka bi olayı yok ki zaten kanka azıcık ışıklandırmalar iyileşti smoke olayı ve tickrate başka bişey yok

cs:go indir (aynı cs 1.6 gibi aratıcaz artık )
f

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Oğuz
bence kalacağı bir şey yok adamlar tickratei kaldırarak tarihe geçtiler 64 tick sunucularda oynamak işkenceydi vurduğumuz gitmiyor smoke yerine gitmiyor falan adam 128 tick sunucuda smoke gösteriyor yapıyorum çatıda kalıyordu falan :D benim için acayip iyi olacak

Sorun da o zaten. CS:GO'da aim ne kadar iyiyse o kadar iyi oynuyordun, geliştiriyordun kendini. Ayrıca FACEIT'de 128 tick ile gayet de güzel gidiyordu mermiler. Tick rate kaldırdık meselesi kelime şovu olmuş yoksa Valorant'ta da aynı mevzu var, mermiler gidiyor fakat sıkıntı da orada zaten. Valorant'daki gibi koşarak falan saçma sapan vuruyor herkes. Hele Deagle ile öldürmek beleş olmuş bildiğin. CS:GO'da kötü ranktaki adam bile saçma sapan tarayarak vuruyor, tek atıyor vs.
normal FACEIT gibi 128 Tick server getirip biraz da yeni motor ile grafik değiştirecektiler o kadar.

Top Bottom