Hanaz
80+ Gold
normal cs oynuyormuş gibi oynıcakseçkin olmayanlar ne olucak peki ?
normal cs oynuyormuş gibi oynıcakseçkin olmayanlar ne olucak peki ?
cs 2 oynamıcak yani onlar eski cs den devamnormal cs oynuyormuş gibi oynıcak
hayır cs2 de seçkin olmadan oynayacaksıncs 2 oynamıcak yani onlar eski cs den devam
onlarda geçicek aynı sistemseçkin olmayanlar ne olucak peki ?
QWLEHJAŞSLKJFASKFFASFASFGcs 2 oynamıcak yani onlar eski cs den devam
onlar cs go dan devamseçkin olmayanlar ne olucak peki ?
Source çok eski bir oyun motoru her şey dediğin gibi olmuyor maalesef.Bu oyunun çıkmasına hiç gerek yoktu, CS GO ya NVIDIA Reflex felan ekleyip grafik güncellemesi yapsalardı stabil şekilde devam edilirdi tamamen hype taktiği.
Abi Yeter Da Anladık En Seven Sizsiniz Sabahtan Beri 300 Konu Açıldı Anladık Tamam Bende Oynuyorum Bende Hüzünlendim Ama Yeter Abi Anladık Kapanıyor Oyun TamamCS:GO Sunucuları an itibariyle kapatıldı,
Büyük bir güncelleme ardından Herkese CS 2 Gelicek,
Hoş geldin ebubekir sıddık
Valve, 64tick kalkacak demedi. Subtick geldi ki bence iyi çalışıyor gibi. Tek sıkıntı recoiller. Kimse doğru düzgün spray atamıyor. Bir çok kod yok ( mermi izleri açma kapama - kan izleri silme v.b ) bunlar çıkınca eklenicekse CS2 Gelebilir sıkıntı yok.Hocam sunucular felan kapatıldığına göre çok uzak bir tarih olmasının imkanı yok, herkes bir açıklama bekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hala 64tick iddiaları var, betada böyle olabilir orjinalde kalkıcakmı acaba
etSource çok eski bir oyun motoru her şey dediğin gibi olmuyor maalesef.
kanka salsana raporladım geçtimAbi Yeter Da Anladık En Seven Sizsiniz Sabahtan Beri 300 Konu Açıldı Anladık Tamam Bende Oynuyorum Bende Hüzünlendim Ama Yeter Abi Anladık Kapanıyor Oyun Tamam
saçma aynenDiğer konularda yazdım şu an bu oyunun full sürümünün çıkacağını yine düşünmüyorum ama Valve bir aptallık yapmış olabilir mi, hype yaratacağım diye olabilir, çok büyük bir şekilde ayağına sıkıyor olabilir şu an. En büyük turnuvaların birisinin ortasında sunucuları kapatmak ne demek...
Alıntıyı görüntüle
Beni Mi Raporladın LOLev
et
kanka salsana raporladım geçtim
saçma aynen
evet kankam, rahatsız oluyorsan görmezden gelebilirsinBeni Mi Raporladın LOL
OUWEOURFWEOUWRUTGAUERTGHUERAI Kaba Agresif Dilden Raporlamış Bide Hiç Güleceğim Yoktu Birazdan Red Yiyince Rapor Görürsünevet kankam, rahatsız oluyorsan görmezden gelebilirsin
gelip buraya öyle kaba bi şekilde laf atmaya çalışmazsın