ciddimisiniz kapatma sebepleri ne saçmalık benceCS:GO Sunucuları an itibariyle kapatıldı,
Büyük bir güncelleme ardından Herkese CS 2 Gelicek,
Hoş geldin ebubekir sıddık
niye saçma?ciddimisiniz kapatma sebepleri ne saçmalık bence
yeni oyun çıkarıyorsun eskisinin oynanmasını neden istersin ki? pesin yeni oyunu çıktığu zaman eskisini bulabiliyor musunciddimisiniz kapatma sebepleri ne saçmalık bence
csgo seven insanlar için açık kalmalıydı ben csgoyu daha çok seviyorum hiç csgo 2 oynamadım ama herşeyin ilki güzeldir 2de grafiklere abanmışlardır insanlar csgoyu grafikleri için sevmiyorduniye saçma?
şahsen forza 5 varken 4 oynuyorum bana göre daha iyiyeni oyun çıkarıyorsun eskisinin oynanmasını neden istersin ki? pesin yeni oyunu çıktığu zaman eskisini bulabiliyor musun
evet bencedecsgo seven insanlar için açık kalmalıydı ben csgoyu daha çok seviyorum hiç csgo 2 oynamadım ama herşeyin ilki güzeldir 2de grafiklere abanmışlardır insanlar csgoyu grafikleri için sevmiyordu
birisi online oyun valorant gibi diğeri pes karşılaştırmak hatayeni oyun çıkarıyorsun eskisinin oynanmasını neden istersin ki? pesin yeni oyunu çıktığu zaman eskisini bulabiliyor musun