CS:GO Devri An itibariyle bitti, Hoş geldin CS 2

Bu oyunun çıkmasına hiç gerek yoktu, CS GO ya NVIDIA Reflex felan ekleyip grafik güncellemesi yapsalardı stabil şekilde devam edilirdi tamamen hype taktiği.
Source çok eski bir oyun motoru her şey dediğin gibi olmuyor maalesef.

Diğer konularda yazdım şu an bu oyunun full sürümünün çıkacağını yine düşünmüyorum ama Valve bir aptallık yapmış olabilir mi, hype yaratacağım diye olabilir, çok büyük bir şekilde ayağına sıkıyor olabilir şu an. En büyük turnuvaların birisinin ortasında sunucuları kapatmak ne demek...

1695844120144.png

CS:GO Sunucuları an itibariyle kapatıldı,
Büyük bir güncelleme ardından Herkese CS 2 Gelicek,
Hoş geldin ebubekir sıddık
Abi Yeter Da Anladık En Seven Sizsiniz Sabahtan Beri 300 Konu Açıldı Anladık Tamam Bende Oynuyorum Bende Hüzünlendim Ama Yeter Abi Anladık Kapanıyor Oyun Tamam

Hocam sunucular felan kapatıldığına göre çok uzak bir tarih olmasının imkanı yok, herkes bir açıklama bekliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hala 64tick iddiaları var, betada böyle olabilir orjinalde kalkıcakmı acaba
Valve, 64tick kalkacak demedi. Subtick geldi ki bence iyi çalışıyor gibi. Tek sıkıntı recoiller. Kimse doğru düzgün spray atamıyor. Bir çok kod yok ( mermi izleri açma kapama - kan izleri silme v.b ) bunlar çıkınca eklenicekse CS2 Gelebilir sıkıntı yok.

ev
Source çok eski bir oyun motoru her şey dediğin gibi olmuyor maalesef.
et

Abi Yeter Da Anladık En Seven Sizsiniz Sabahtan Beri 300 Konu Açıldı Anladık Tamam Bende Oynuyorum Bende Hüzünlendim Ama Yeter Abi Anladık Kapanıyor Oyun Tamam
kanka salsana raporladım geçtim

Diğer konularda yazdım şu an bu oyunun full sürümünün çıkacağını yine düşünmüyorum ama Valve bir aptallık yapmış olabilir mi, hype yaratacağım diye olabilir, çok büyük bir şekilde ayağına sıkıyor olabilir şu an. En büyük turnuvaların birisinin ortasında sunucuları kapatmak ne demek...

Alıntıyı görüntüle
saçma aynen

ev

et

kanka salsana raporladım geçtim

saçma aynen
Beni Mi Raporladın :D LOL

Beni Mi Raporladın :D LOL
evet kankam, rahatsız oluyorsan görmezden gelebilirsin

gelip buraya öyle kaba bi şekilde laf atmaya çalışmazsın

Arkadaşlar oyunun dosyalarını 2 defa kopyaladım. Herkesten csgo silinip cs2 oynarken ben tek başıma csgo oynayacağım 🤑

evet kankam, rahatsız oluyorsan görmezden gelebilirsin

gelip buraya öyle kaba bi şekilde laf atmaya çalışmazsın
OUWEOURFWEOUWRUTGAUERTGHUERAI Kaba Agresif Dilden Raporlamış Bide Hiç Güleceğim Yoktu Birazdan Red Yiyince Rapor Görürsün

Geri