quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,903
bu ikili nasıl10000 e kadar düşünüyorum hocam ame ne kadar ucuz o kadar iyi
bu ikili nasıl10000 e kadar düşünüyorum hocam ame ne kadar ucuz o kadar iyi
Samimi söylüyorum oynayışım değişiyor psikolojik olarakoyundan alınan zevki çok arttırıyor cidden
Ya böyle yapıcam ya da böyle
bu bayagı zor dostum işin gücün olmayacak ve günde en az 7-10 maç arası kazanacaksınBurada görmüşken eğer fikri olan varsa Faceit'te görevleri tamamlayıp bıçak veya silah düşüren var mı
Hiç bir şey paranı istedigin zaman geri alıyorsun sonuçta valorant veya lol e farklı tür trade aistemi olmayan oyunlara 5k yatıeaan 250k dan daha zarar sonuçta geri alamazsınBir ara bende 200-250 bin TL civarı envanter dizdim de belli zamandan sonra heves kalmıyor bence ama alınır sonuçta valorant oynayıp oraya basacagina CS2 ye basmak daha mantıklı geliyor ileride paranı geri alırsın hatta belkide katlayıp alırsın sorun olmaz
Hocam peki yukarda bahsettiğimiz combolardan hangisi sence daha güzel biraz kararsızım farklı bıçaklarda düşünüyorum ama kukri animasyonu baya iyiBir ara bende 200-250 bin TL civarı envanter dizdim de belli zamandan sonra heves kalmıyor bence ama alınır sonuçta valorant oynayıp oraya basacagina CS2 ye basmak daha mantıklı geliyor ileride paranı geri alırsın hatta belkide katlayıp alırsın sorun olmaz
Slaughter sanırım kukri değil miHocam peki yukarda bahsettiğimiz combolardan hangisi sence daha güzel biraz kararsızım farklı bıçaklarda düşünüyorum ama kukri animasyonu baya iyi
Kukri düşünüyorum animasyonu güzel baya gibi gözüküyor skin önerin slaughter mi hocam?Slaughter sanırım kukri değil mi