CS2 İşlemcimi kullanmıyo

TugraBlg

80+
Reaksiyon skoru
2
cs 2 de oynarken gereğinden düşük fps aldığımı düşündüm ve detaylı incelediğimde ekran kartını %100 işlemciyi %5 kullandığını gördüm fps kaybım bence bu yüzden ama nasıl düzelticeğimi bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. (Ekran kartını güncelledim windows u güncelledim düzelmedi)

cs 2 de oynarken gereğinden düşük fps aldığımı düşündüm ve detaylı incelediğimde ekran kartını %100 işlemciyi %5 kullandığını gördüm fps kaybım bence bu yüzden ama nasıl düzelticeğimi bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. (Ekran kartını güncelledim windows u güncelledim düzelmedi)
Dostum işlemcinin ekran kartını besleyemiyor işlemci min %25 olması lazım

Ekran kartı ne işlemci ne?

ekran kartı asus rx6600 işlemci amd ryzen 5 5500
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni işlemci mi almam lazım
Normal değil bu dostum darbogazda değil yani sıkıntıyı anlayamadım birde techopat a bak derim

bişey daha sorucam mesela darboğazdan dolayı yapıyo bunu sisteme bi sıkıntısı olur mu uzun vadede
Darbogaz olunca uzun vadede sıkıntı olur ekran kartını nerdeyse hep %90 kullanırsa vs ömrü kısalır yok örneğin %30 işlemci 70 ekran kartı olursa normaldir ömrü normal olur

Darbogaz olunca uzun vadede sıkıntı olur ekran kartını nerdeyse hep %90 kullanırsa vs ömrü kısalır yok örneğin %30 işlemci 70 ekran kartı olursa normaldir ömrü normal olur
senide yorudum ama mesela çok fazla gözle görülür bi fark olur mu ömründe tahmini 2 yıl kısalma falan

senide yorudum ama mesela çok fazla gözle görülür bi fark olur mu ömründe tahmini 2 yıl kısalma falan
4 kullanirsin daha 4 ömrü vardır ama 3 yıl 7 ay dayanır ama sendeki darbogaz değil 5500 ile 6600 darbogaz yapmiyor

Oyun ayarlarını arttır ve ekran kartına yükü bindir. En düşük ayarda en yüksek fps vermiyor o işlemcisi iyi olanlar için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,702
Üyeler
197,533
Son üye
abshdjjnzbs
Geri