Cs2'de nasıl bıçak alabilirim?

echoes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Steam'de 100 dolar civarında bakiye var ama bıçaklar 125 dolardan başlıyor Steam pazarda. İnternetten alınıyor diye duydum ama siteleri hiç bilmiyorum, güvenli olur mu ondan da endişeliyim. nasıl bıçak alabilirim arkadaşlar güvenli ve sağlam bir yolu var mı?

Bynogame e bakabilirsin geçen o siteden aldım ben 300 dolara. Steamde 450dolardı

Bynogame gamesatış gibi sitelere bakabilirsin

Bynogame e bakabilirsin geçen o siteden aldım ben 300 dolara. Steamde 450dolardı
O kadar fark olması normal mı peki? Bu kadar fark olunca insan şüpheye düşüyor ister istemez. Trade link mi atıyoruz alışveriş tam olarak nasıl gerçekleşiyor acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bynogame gamesatış gibi sitelere bakabilirsin
Steam'deki parayla alabilir miyim direkt? Bir de bu yukarıdaki arkadaş bayağı uyguna aldığını söylemiş steam fiyatına göre, normal mi böyle daha ucuz olması?

Gamesatisa bulasmayin arkadaslar bynogame iyidir
Hocam bynogame'den steam bakiyemle alabiliyor muyum direkt? Güvenli midir, nasıl yapılır?

Son düzenleme:
O kadar fark olması normal mı peki? Bu kadar fark olunca insan şüpheye düşüyor ister istemez. Trade link mi atıyoruz alışveriş tam olarak nasıl gerçekleşiyor acaba?

Steam'deki parayla alabilir miyim direkt? Bir de bu yukarıdaki arkadaş bayağı uyguna aldığını söylemiş steam fiyatına göre, normal mi böyle daha ucuz olması?

Hocam bynogame'den steam bakiyemle alabiliyor muyum direkt? Güvenli midir, nasıl yapılır?
Steamdaki parayı kullanamazsın

elimde gut knife crimson web ft var ilgilenirsen 130a bırakıırm

Steam bakiyenizle bynogame'den alışveriş yapamazsınız. Bakiye ile bir skin alıp bynogame de satıp onunla alabilirsiniz ancak böyle baya bir paranız kesilir. Oyun satın almak isteyen arkadaşınız varsa kendi bakiyenizle hediye edip parayı nakit olarak alın sonra bynogame üzerinden bıçağı alın en mantıklı olan bu veya direk steam üzerinden alın.

shadowpay en az komisyon kesen galiba

Geri