Sir Cem T-oker
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen sene 300 civarıydı.Şu rozet ve packet veriyolar ya, onu sordum.
Geçen sene 300 civarıydı.Şu rozet ve packet veriyolar ya, onu sordum.
Ona yakın çıkar diye tahmin ediyorum.Geçen sene 300 civarıydı.
Bulaşma bunalra hocam.bu ve holo rmr stickerlar nasıldır? tyloonun holosu pahalı biraz o yüzden onun dışıdanki hololar (Liquid,North,Astralis,NAVI)Steam Community Market :: Listings for Sticker | TYLOO | 2020 RMR
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
Bulaşma bunalra hocam.
Skinlere çok öngörülebilir ve kazançlı bir yatırım aracı değil bence. Artınca artıyor ama kapsül,sticker tarzı şeyler genelde al-sat için uygun oluyor. Bende yeni yeni başladım yatırımlarım o yöndeSkinler nasıl peki değerlenir mi? Pek tecrübeli değilim bu konulardaSteam Community :: sneex :: Item Inventory
steamcommunity.com
ki skinlerin ucuz olma sebepleri nadirliğinin az olması, bu da ucuz skinlerin değerlenmesini zorlaştırıyor benceAz riskli orta vade 9z(3-4 ve eternal fire 4-5TL arasına alınabilir. Uzun vade movistar ve outsider holo lar alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Skinlere çok öngörülebilir ve kazançlı bir yatırım aracı değil bence. Artınca artıyor ama kapsül,sticker tarzı şeyler genelde al-sat için uygun oluyor. Bende yeni yeni başladım yatırımlarım o yönde
Peki,yamalar hakkında ne düşünüyorsun? CS2de karakterimizin bacaklarını göreceğimiz için bence değerlenebilirler.Az riskli orta vade 9z(3-4 ve eternal fire 4-5TL arasına alınabilir. Uzun vade movistar ve outsider holo lar alınabilir.
Skinlere çok öngörülebilir ve kazançlı bir yatırım aracı değil bence. Artınca artıyor ama kapsül,sticker tarzı şeyler genelde al-sat için uygun oluyor. Bende yeni yeni başladım yatırımlarım o yönde
ki skinlerin ucuz olma sebepleri nadirliğinin az olması, bu da ucuz skinlerin değerlenmesini zorlaştırıyor bence
Yamalar yakın zamanda bi pump yedi, şu an çok tahmin edemiyorum ama ben almazdım şu an.Peki,yamalar hakkında ne düşünüyorsun? CS2de karakterimizin bacaklarını göreceğimiz için bence değerlenebilirler.
CS2 çıkınca yükselirse tamam o zaman satacamBu zamana kadar artar diyordum da. Çok fazla abartıldılar ve bi yerden sonra fiyatlar düşecek
Cs2 de yükselip yükselmeyeceği valveyr bağlı. Kasalar hakkında bir şey demezlerse yükselirCS2 çıkınca yükselirse tamam o zaman satacam
Ne diyebilirler ki artık anahtar geremeyecek mi derler öyle gelirler çok düşerCs2 de yükselip yükselmeyeceği valveyr bağlı. Kasalar hakkında bir şey demezlerse yükselir
Hayır. Aktif drop kasalarının düşme ihtimalini arttıracaklar sanırım. Yani öyle deniyor.Ne diyebilirler ki artık anahtar geremeyecek mi derler öyle gelirler çok düşer
bişey aldın mı bro aynı para benim hesapta da var ne alsam diye düşünüyorum800 TL'ye yatırımlık skin lazım, CS 2 çıktığında fiyatı artarsa güzel olur.