UpMerhabalar yaklaşık 100 tllik cs envanteri var şuan ve bunları bynogame de sattığımda sadece bana 58 TL geliyor yani çok kesiyor gerçekten ben bu skinleri başka nerede satabilirim steam pazarı hariç?
Bakıcam şimdi.gamesatış
Hocam çoğu yerde o civarda fiyat kesiyorlar.En fazla 70tl çekebilirsinizMerhabalar yaklaşık 100 tllik cs envanteri var şuan ve bunları bynogame de sattığımda sadece bana 58 TL geliyor yani çok kesiyor gerçekten ben bu skinleri başka nerede satabilirim steam pazarı hariç?
Ne gibi sorun çıkabilir hocam?Hocam bu skin sitelerinde şansınızı deneyebilirsiniz ama garantisi yok sonra benden bilmeyin. .d
Skin satma sitelerinde şans oyunları mı varHocam bu skin sitelerinde şansınızı deneyebilirsiniz ama garantisi yok sonra benden bilmeyin. .d
Haram HaramHocam bu skin sitelerinde şansınızı deneyebilirsiniz ama garantisi yok sonra benden bilmeyin. .d
Ben bu valorant a vp alamıcam galiba bu gidişleHocam çoğu yerde o civarda fiyat kesiyorlar.En fazla 70tl çekebilirsiniz
Almayın zaten bence gereksizBen bu valorant a vp alamıcam galiba bu gidişle![]()
Hocam cs oynamıyorumki 100 tllik skin öylesine duruyor bali valoranta alayımda bi işe yarasın.Almayın zaten bence gereksiz