Cyberpunk 17GB Güncelleme aldı

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
24,848
PS4 sistemlerinde Cyberpunk oyununa 17GB boyutunda bir güncelleme geldi.

Güncellemenin; bug, optimizasyon ve görüntü tarafında düzeltmeler yaptığı söyleniyor.

PC ve Xbox tarafına bu güncelleme geldi mi bilmiyorum, eğer geldiyse bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Oh. İyi oldu.

Güncellemenin; bug, optimizasyon ve görüntü tarafında düzeltmeler yaptığı söyleniyor.

PC ve Xbox tarafına bu güncelleme geldi mi bilmiyorum, eğer geldiyse bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
H.O

1080p Fidelity FX %50 ile 40 50 alıyordum. 1.04 de acaba kaç fps alıcam :sneaky:
(r5 3400g)

Gayet iyi olmuş. Umarım eski nesilde oynayanların işine yarar ve diğer platformlara da yakın zamanda güncelleme gelir.

Yazım hatası düzeltildi mi?

İnsallah optimizasyon bug lar düzelmiştir.

Görüntü kalitesi iyileşmiş ama performans hâlâ kötü neden PS4'e çıkardılar ki?

Yazım hatası düzeltildi mi?
Bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görüntü kalitesi iyileşmiş ama performans hâlâ kötü neden PS4'e çıkardılar ki?
Zaten şu ana kadar sadece PS4 Pro, PS5, X Series X için gameplay yayınladılar. Hiç PS4 Fat veya Slim kasa için gameplay yayınlanmadı. Bu işte bi iş olduğu belliydi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,686
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri