Mesajı belge saymıyorum. İmzalı noter onaylı vaatlerinizin olduğu belge isterim. Yoksa sözlü vaatlere inanmam.İlk mesajda veya ilk mesajdaki konuda ittifak olduğumuza ait belgeler var, takdir milletimizindir.
Bizde söz senettir, inanıp inanmamak size kalmış uçak bey. Saygılar.Mesajı belge saymıyorum. İmzalı noter onaylı vaatlerinizin olduğu belge isterim. Yoksa sözlü vaatlere inanmam.
Cık açıkla neden güvenmediğini, halk gizli kapılar ardında konuşulan şeyler istemiyor.Mesajı belge saymıyorum. İmzalı noter onaylı vaatlerinizin olduğu belge isterim. Yoksa sözlü vaatlere inanmam.
Maalesef laf ile peynir gemisi yürümez sayın aday.Bizde söz senettir, inanıp inanmamak size kalmış uçak bey. Saygılar.
Mehmet bey bir şey vaadetmiyor?Siz Mehmet beyden daha iyi neyi yapmayı vaat ediyorsunuz?
Gelene yetki mv falan dağıtıyoz sarıyoIttifakinizdaki maddeler nedir?
Üni okuomEğitim seviyeniz nedir?
Çünkü neden olmasın?Bu halk neden size oy versin?
Mehmet beyin vaat etmesine gerek yok çünkü o yönetiyor. Sizin yeni bir aday olarak vaatleriniz önemliydi. Ama görüyorum ki karşımda vaatleri olmayan bir aday var. O yüzden oyum size değil işi bilen birine olacaktır. Size de başarılar dilerim.Mehmet bey bir şey vaadetmiyor?
Gelene yetki mv falan dağıtıyoz sarıyo
Üni okuom
Çünkü neden olmasın?
KEKWMehmet beyin vaat etmesine gerek yok çünkü o yönetiyor. Sizin yeni bir aday olarak vaatleriniz önemliydi. Ama görüyorum ki karşımda vaatleri olmayan bir aday var. O yüzden oyum size değil işi bilen birine olacaktır. Size de başarılar dilerim.
merak etmeyin başkanım
Ulan ali babacan bile chpden listeye girip yanlıyo diğer tarafa bizim @Perfectshot06 kalkıp mod ittifakına gelemiyo yazıklar olsun.merak etmeyin başkanım Alıntıyı görüntüle
çko knaıdmUlan ali babacan bile chpden listeye girip yanlıyo diğer tarafa bizim @Perfectshot06 kalkıp mod ittifakına gelemiyo yazıklar olsun.
memed yılmaza oy vermene rağmen gayet tarafsızsın hll olsunTeşekkürler efenim. Seneye tekrar yaparız. Çok güzel bir etkinlik oldu.
3 tane oy çalmışın %51 ile kazanmışsın her sandıktan 1 oy çalınsa 3 ederUlan ali babacan bile chpden listeye girip yanlıyo diğer tarafa bizim @Perfectshot06 kalkıp mod ittifakına gelemiyo yazıklar olsun.