DA Forum Valorant Turnuvası Edit

(UYARI: Videoda küfür var)
Kendi çapımda birşeyler denedim, umarım beğenirsiniz :)
Turnuvayı düzenleyen ve aracı olan @Alexa ve @Mehmet Yılmaz 'a çok teşekkürler :peepokalp:

(Katılıp da adını unuttuğum var ise affola)
@Abdullah Hacıgül @AfniSoDeadly @AK47 @bayanmayanbay_ @bextrium @BilgeBirisi @DerratiX @e.ozden @HacıSOFU @it's me @Juiclair0 @alpolojix @Letrion @Metshi @RevenKalr @Sercankır @swindler @stizzy @TamerKs @TİTAN. @Proletarya @AhmetSen @Turabi
@Kaneki Ken
Eline sağlık çok güzel olmuş

Çok güzel maçlar dönmüş pc ye format atmak zorunda kaldığım için katılamadım :( Bir sonrakinde kesin geliyorum (y).

(UYARI: Videoda küfür var)
Kendi çapımda birşeyler denedim, umarım beğenirsiniz :)
Turnuvayı düzenleyen ve aracı olan @Alexa ve @Mehmet Yılmaz 'a çok teşekkürler :peepokalp:

(Katılıp da adını unuttuğum var ise affola)
@Abdullah Hacıgül @AfniSoDeadly @AK47 @bayanmayanbay_ @bextrium @BilgeBirisi @DerratiX @e.ozden @HacıSOFU @it's me @Juiclair0 @alpolojix @Letrion @Metshi @RevenKalr @Sercankır @swindler @stizzy @TamerKs @TİTAN. @Proletarya @AhmetSen @Turabi
@Kaneki Ken
Guardian ile attığım ace göremedim ama eline sağlık çok güzel olmuş. Bu arada sage diff @Mehmet Yılmaz

Keşke ben de gelebilsem. 2 hafta boyunca her gün sınav var. Haziranda devam ederse gelirim artık.

@stereohearts bugünki maçı turnuva modunda oynayalım gözetmenlerden biride sunuculuk yapar gibi ekran kaydı alsın en son montajı yapılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,980
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri