Neler Yeni

DA Forum Valorant Turnuvası Edit

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
(UYARI: Videoda küfür var)
Kendi çapımda birşeyler denedim, umarım beğenirsiniz :)
Turnuvayı düzenleyen ve aracı olan @Alexa ve @Mehmet Yılmaz 'a çok teşekkürler :peepokalp:

(Katılıp da adını unuttuğum var ise affola)
@Abdullah Hacıgül @AfniSoDeadly @AK47 @bayanmayanbay_ @bextrium @BilgeBirisi @DerratiX @e.ozden @HacıSOFU @it's me @Juiclair0 @alpolojix @Letrion @Metshi @RevenKalr @Sercankır @swindler @stizzy @TamerKs @TİTAN. @Proletarya @AhmetSen @Turabi
@Kaneki Ken
Eline sağlık çok güzel olmuş

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Çok güzel maçlar dönmüş pc ye format atmak zorunda kaldığım için katılamadım :( Bir sonrakinde kesin geliyorum (y).

Juiclair0

80+ Silver
(UYARI: Videoda küfür var)
Kendi çapımda birşeyler denedim, umarım beğenirsiniz :)
Turnuvayı düzenleyen ve aracı olan @Alexa ve @Mehmet Yılmaz 'a çok teşekkürler :peepokalp:

(Katılıp da adını unuttuğum var ise affola)
@Abdullah Hacıgül @AfniSoDeadly @AK47 @bayanmayanbay_ @bextrium @BilgeBirisi @DerratiX @e.ozden @HacıSOFU @it's me @Juiclair0 @alpolojix @Letrion @Metshi @RevenKalr @Sercankır @swindler @stizzy @TamerKs @TİTAN. @Proletarya @AhmetSen @Turabi
@Kaneki Ken
Guardian ile attığım ace göremedim ama eline sağlık çok güzel olmuş. Bu arada sage diff @Mehmet Yılmaz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
Keşke ben de gelebilsem. 2 hafta boyunca her gün sınav var. Haziranda devam ederse gelirim artık.

Juiclair0

80+ Silver
@stereohearts bugünki maçı turnuva modunda oynayalım gözetmenlerden biride sunuculuk yapar gibi ekran kaydı alsın en son montajı yapılır

Top Bottom