Muammer Beytekin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,189
- İsim
- Muammer Beytekin
İyi forumlar arkadaşlar DA sistem 2 dün elime ulaştı windows kurup mini testleri yaptıp kolay kurulan ve gerçekten kallavi bir benchmark oyunu olan Rust isimli oyun ile mini tek oyunluk benchmark yaptım ve kendi kullanıcı yorumları size söyleyeyim ben Core Ratio'dan 38 yaptım ve kasam V200. Hepsi yan kapak kapalı oldu. Bu testte ekran kartı 58-60 derece arası oynadı en fazla 61 gördüm anlık sonra 60'a geri düştü ortalama olarak 2 saat oynadım ve oynadığım Server'de 138 kişi vardı yani oldukça kalabalıktı ayrıca bilen bilir Procedural mapte yaptım testleri oyunun en ağır haritası denilebilir çok fazla ot çöp var yani çok detaylı bir map. Buraya kadar biraz karışık oldu alta tüm oranları tek tek yazayım.
Aydın/İncirliovada yaşıyorum testleri gerçekleştirdiğim oda ortalama 37 derece falandı
Oyun ayarları: Oyunun bana sağladığı en yüksek ayarlar.
İşlemci: 65-71 Derece arası oynadı
Ekran kartı: 55-61 arası oynadı fakat 61 1 saniye falan oldu 55-60 arası diyebiliriz.
Kasa V200 kapağı kapalı halde gerçekleşti açınca garip bir şekilde bende en fazla 2 derece oynadı.
FPS değeri ise 150 ila 80 arası gidip geldi.
Bu yazının amacı çok ufak kafanızda soru işaretleri gitsin diye açılmış bir konu 1 oyun ile test gerçekten saçma ama biraz bakın Rust benchmark testlerine gerçekten ağır ve kallavi bir oyun. Benchmark testi yapacaksanız öneririm.
Vbios güncellemesini yapıp temiz windows kurdum 1 saatimi almadı çok basit bir işlem kafasına takılan varsa detaylı anlatırım.
Aydın/İncirliovada yaşıyorum testleri gerçekleştirdiğim oda ortalama 37 derece falandı
Oyun ayarları: Oyunun bana sağladığı en yüksek ayarlar.
İşlemci: 65-71 Derece arası oynadı
Ekran kartı: 55-61 arası oynadı fakat 61 1 saniye falan oldu 55-60 arası diyebiliriz.
Kasa V200 kapağı kapalı halde gerçekleşti açınca garip bir şekilde bende en fazla 2 derece oynadı.
FPS değeri ise 150 ila 80 arası gidip geldi.
Bu yazının amacı çok ufak kafanızda soru işaretleri gitsin diye açılmış bir konu 1 oyun ile test gerçekten saçma ama biraz bakın Rust benchmark testlerine gerçekten ağır ve kallavi bir oyun. Benchmark testi yapacaksanız öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vbios güncellemesini yapıp temiz windows kurdum 1 saatimi almadı çok basit bir işlem kafasına takılan varsa detaylı anlatırım.