Neler Yeni

Da Sistem 2 Sorunları

Pilavli Borek

80+ Bronze
benimkide seninkiyle aynı gpu bellek frekansı 1750 güncellemesi yaptıktan sonra habire 3dkda sıcaklık 54den 60a yükseliyor fan devreye giriyor geri 54e düşürüyor 3 dk sonra döngü gibi sıcaklık 60 oluyor fan devreye giriyor 54e düşüyor.

keşke abdullah kardeşimizin ram frekans güncellemesini yapmasaydım diyorum.
1 gün sonra eski bios güncellemesini kurdum geri 1500 mhze çektim formatta attım
sorun yine aynı şekilde devam ediyor.
+1

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Emin Sahin
arkadaslar asus da daha az elektirik yakması için sıcaklık yükseldiginde 3 fan çalısır eger sıcaklık düsükse fanlar durur

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
benimkide seninkiyle aynı gpu bellek frekansı 1750 güncellemesi yaptıktan sonra habire 3dkda sıcaklık 54den 60a yükseliyor fan devreye giriyor geri 54e düşürüyor 3 dk sonra döngü gibi sıcaklık 60 oluyor fan devreye giriyor 54e düşüyor.

keşke abdullah kardeşimizin ram frekans güncellemesini yapmasaydım diyorum.
1 gün sonra eski bios güncellemesini kurdum geri 1500 mhze çektim formatta attım
sorun yine aynı şekilde devam ediyor.
Sorun yok ki. Birçok ekran kartında bu özelliklik var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Emin Sahin
Selam Arkadaşlar Donanım Arşivi Sistem 2 Kullanıyorum ve Bu Konuda Yaşadığım Sorunları Anlatıcam Belki Çözüm Bulunur Hem de diğer kullanıcılar sorunla karşılaşırsa çözüm bulur

1-Boştayken Ekran Kartının Fazla Isınması
Bugün Bilgisayarı Açar Açmaz MSI Afterburner'i çalıştırdım ve yarım saat sadece MSI Afterburner'ı çalıştırdım ve şunu gözlemledim:Ekran Kartı ilk 5 dk 40-50 derece arası değişiklik gösterdi ama sonraki 25 dk da çok garip şeyler oldu 10.dakika da 59 dereceyi gördü (hala MSI Afterburner dışında hiçbir şey açık değil) daha sonra aynı şeyleri tekrarlamaya başladı 11.dk da 60 derece oldu sonra ekran kartının fanları çalıştı 50 ye düştü 5 dk sonra yine 60 oldu yine fanlar çalıştı yine 50 ye düştü boştayken bu değerlerin olması garip

Alıntıyı görüntüle
2-Ramlerin Boştayken Çok Kullanılması
Yine aynı şekilde 30dk test süresinde ramleri de test ettim ve bunlarda da bir sorun olduğunu farkettim ramler Asla ama Asla 1750 mhz den aşağı çalışmıyor tüm arkaplan uygulamalarını kapattım görev yöneticisinden zorlayan her şeyi kapattım yinede 1750 mhz de kaldı sonra test amaçlı 10 15 tane google dan site açtım yine aynı şekilde 1750 mhz de sabit kaldı ve asla değişmiyor ve mhz ayarlama yerinden değerleri değiştirdiğimde yine otomatik 1750 mhz ye sabitleniyor
Alıntıyı görüntüle
3-Drop Sorunları
Bütün oyunlar olmasada yüksek sistem isteyen oyunlarda drop yiyorum (gta v,witcher 3) ilk başta 20.5.1 kullanıyordum ve herhangi bir drop olmuyordu ama forumdaki konular sonrasında 20.4.2 sürümüne geçtim
bu da bir diğer sorun

sorunlarım bu kadar umarım çözülürler after burneri attım belki bir hata daha bulursunuz Bios Ayarlarımıda Aşağıda Bırakıyorum:
Şimdiden Teşekkürler <3
çoğu sorunun cevabı burda izlersen çoguna yanıt bulursun

Pilavli Borek

80+ Bronze

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Yavaş
dostum bende de öyle ekran kartı boşta 60 geçmiyor şöyle bak monitörü kapat düğmesinden 5 dk sonra aç bak msı afterburnerden sıcaklık 40 a fln düşüyor yani masaüstündeykende ekran kartı kullanıyor

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
ya şu drop olayını nasıl çözebiliriz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gta 5 drop olayı çok kötü gerçekten. çözüm bulabildin mi
kankam dc varsa drop sorununu çekip atabilirmisin merak ettim

dostum bende de öyle ekran kartı boşta 60 geçmiyor şöyle bak monitörü kapat düğmesinden 5 dk sonra aç bak msı afterburnerden sıcaklık 40 a fln düşüyor yani masaüstündeykende ekran kartı kullanıyor
goruntu vermesi için ekran kartı kullanımı çok normal :D ama drop sorunlarını pek anlamadım

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Yavaş
kankam dc varsa drop sorununu çekip atabilirmisin merak ettim

goruntu vermesi için ekran kartı kullanımı çok normal :D ama drop sorunlarını pek anlamadım
Ben son çıkan dıriver indirdim 20.7.2 olan sonra oyunlarda ekran kartı kullanımı düşüyordu 60 a fln düşüyor bazen Ama drop yemiyordum sonra silip 20.4.2 whql sürümünü yükledim düzeldi driverden kaynaklı olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,779
Üyeler
163,056
Son üye
iggcrack
Top Bottom