DA-SISTEM3 Bu Zamanda Alınır Mı?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943

Şu anki fiyatı yaklaşık 6000TL, Bence bu ekran kartı ve diğer parçaların kıtlığının olduğu bir dönemde gayet iyi bir fiyata sahip. S2H'ın V2 Olması da ayrı.

SSD Çöp, yerine XPG'nin SSD'si alınabilir. Kasa olarak 550W SPEC-DELTA Alınsa mis gibi olur bence.

Sizce?

Not: Stokta.

8GB Ram :d

8GB RAM bilemedim.

Şu anki fiyatı yaklaşık 6000TL, Bence bu ekran kartı ve diğer parçaların kıtlığının olduğu bir dönemde gayet iyi bir fiyata sahip. S2H'ın V2 Olması da ayrı.

SSD Çöp, yerine XPG'nin SSD'si alınabilir. Kasa olarak 550W SPEC-DELTA Alınsa mis gibi olur bence.

Sizce?

Hocam kasa ısınıyor diye biliyorum birde r5 3600 öneririm bütçe varsa

Hocam kasa ısınıyor diye biliyorum birde r5 3600 öneririm bütçe varsa
Kullanıyorum ve fazla ısınmıyor. Ama ısınıyor mu yani evet.
Ben almayacağım zaten :D

Sadece 2 tane kasa alternatifi olması kötü. (kalite bakımından) MB311L'de Elite V3 veya V4 PSU var idi sanırsam. Spec-05 zaten hava akışı berbat bir kasa. TD500 ve H500'de fiyatları çok uçuk. SPEC-DELTA dışında hiç mantıklı bir alternatif yok ve SPEC-DELTA'da pek büyük bir kasa değil. Soğutucu taksan sıkıntı yaşayabilirsin. 160mm desteği vardı sanırsam.

nıç cırt bu

Sizce?

R5 3600 VE 1660Super, 6500'e toplamıştım az önce sanırım.
PSU sizinki kadar kaliteli olmasa da yine de alınabilecek bir sistem
R5 3600
B450M S2H
Palit 1660Super
+8 RAM
SSD çıkartıp, internetten Patriot Burst 480GB alınabilir.
Toplam fiyat 6500₺.

Sizce?

400Tl Daha ucuz 1660Super İ5 10400F sistem almak daha mantıklı gibi

Geri